Budite u trendu

Ležeran i lagan stil je in ovo ljeto

Kad pričamo o eleganciji i ''klasi'' neki od osnovnih materijala koji ljudima padnu na pamet su svila, lan i pamuk. Odnosno nešto lagano i prozračno, pogotovo sada kako su ljetni mjeseci sve topliji i topliji.
Lifestyle / Moda | 12. 06. 2024. u 13:46 N.M. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je vrijeme kada se garderoba transformira u laganije, prozračne komade koji istovremeno odišu stilom i udobnošću. Ove sezone, jedan od vodećih trendova je upravo taj spoj udobnosti i elegancije koji se očituje kroz upotrebu laganih materijala poput lana, pamuka i svile.

Ako držite do izgleda i želite da budete u trendu ovo su neki od odjevnih predmeta koje je preporučljivo imati u ormaru ovo ljeto.

Počet ćemo od osnova – crno i bijelo. S obzirom da je ljeto podrazumijeva se da kombinacije budu što svjetlije i šarenije, a to obično uključuje boje kao što su zelena, plava, žuta itd. Ali uvijek ima mjesta za osnovne boje poput bijele i crne.

Da kombinacija ne bi bila dosadna ubacite malo monokromske čarolije koja se temelji na pravilnom usklađivanju nijansi. Znači umjesto kreč bijele majice i jako crnih hlača, ubacite krem bijelu majicu i neku sivkastu nijansu crnih hlača, (ili još bolje šorca!)

notnicesm.shop / Prugasta majica s bijelim hlačama

Ako ste pak i dalje zagovarač veselijih boja, postoji način kako se pravilno poigrati i sa njima.

Na primjer košulje na pruge su u modi već duži period, a kad se iskombiniraju na kratak šorc ili lanene hlače s laganim remenom, postanu još efektnije.

Pored njih uvijek se možete vratiti strukiranim haljinama koje također dolaze u raznim bojama. A ako živite na mjestima gdje je hladnije tijekom ljeta, laneni sako preko haljine je odličan izbor.

  / Strukirana haljina

Naravno ne zaboravite i na suknje. Uz sve suknje vrlo dobro idu košulje. Ali ne one dugih rukava. Kako se moda vraća sve više i više se vraćaju i one strukirane kratkih rukava od početka tisućljeća. Bijele, bež ili pak šarene košulje vrlo je dobro imati u ormaru za svaku priliku.

  / Košulja i šorc

Što se tiče obuće, sandale na ljeto su ''a must'', no kakve će sandale biti ovisi od toga koji stil preferirate. Uz sve kombinacije gore spomenute najbolje bi išle pletene bilo kakvog oblika.

Bile to one sa visokom petom ili klasične Rimljanke, sve su aktualne. Japanke sa višom potpeticom se također opet pojavljuju. Samo je kod svega bitno pogoditi materijal kao i kod odjevnih predmeta. Ali prilikom smišljanja kombinacija ne zaboravite uzeti u obzir i boju!

Ukratko, ovog ljeta modni trendovi potiču na ležeran stil s dodatkom luksuza i udobnosti. Lan, pamuk i svila postaju glavni materijali, dok veseli uzorci i svijetle boje donose svježinu u svakodnevnu modnu rutinu. Udobno se obucite, uživajte u ljetnim danima i pokažite svoj osobni stil s dozom elegancije!

Kopirati
Drag cursor here to close