Ususret zimi

Evo zašto vam treba oversized dolčevita

Oversized dolčevita naš je must-have komad ove sezone, a s nama se slažu i brojne modne influencerice.
Lifestyle / Moda | 25. 11. 2022. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa ne može pobijediti onaj osjećaj kad pronađemo komad koji se lako kombinira s ostatkom naše garderobe, u kojem nam je toplo i udobno, a koji odlično izgleda bez obzira na to jesmo li trenutno u fit formi ili smo pojeli koju čokoladicu viška.

Oversized dolčevita naš je must-have komad ove sezone, a s nama se slažu i brojne modne influencerice, piše Journal

Kad se temperature opasno približe nuli, modna pravila se počinju mijenjati, a funkcionalnost odjednom postaje prioritet. Mekani odjevni komadi koji omogućuju spoj cool izgleda s osjećajem topline skaču na vrh naše top-liste, a među njima, na tronu se ističe bezvremenska dolčevita.

Prostranih dolčevita, u crop ili tradicionalnom izdanju, trendseterice se ove jeseni ne mogu zasititi, a nose ih uz traperice, komade od kože i hlače od odijela.

Uz brižnu njegu, kvalitetna dolčevita može potrajati više sezona, a premda se dosad smatrala poprilično monotonim odjevnim komadom, uz malo kreativnosti može biti sve samo ne dosadna.

Uz dodatak oversized bijele košulje dolčevita poprima sasvim novo lice, utaknuta u kožnate hlače dobiva zavodljiv vibe, a u spoju s kariranim blejzerom, trapericama i smeđim čizmama do koljena postaje klasik, dostojan luksuznog zimskog odmarališta.

Bilo da birate modele high street brendova ili velikih modnih kuća, pri kupovini obratite pažnju na sastojak i duljinu, pogotovo ako kupujete 'iz fotelje' i u tražilicu upisujete pojam 'turtleneck'.

Kopirati
Drag cursor here to close