Jeste li ih već probali?

Ovih 6 kombinacija boja odjeće uvijek izgledaju skupo

Kad govorimo o modi, trebamo znati da prave kombinacije boja zaista mogu napraviti razliku.
Lifestyle / Moda | 28. 06. 2024. u 13:04 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz samo par trikova, odjeća na vama može izgledati skupo a da pri tome ne bankrotirate. Ako vas zanima kako postići sofisticiran izgled, uz malo novca, nastavite čitati.

1. Crna i bijela

Crna i bijela su klasične boje koje uvije izgledaju skupo. Ako ste u nedoumici što obući, s ovom kombinacijom boja nikad nećete pogriješiti. Ako želite izgledati profesionalno na poslu, možete birati crnu košulju i bijele hlače ili obratnu kombinaciju boja.

Također, crna haljina s bijelim detaljima će uvijek biti pun pogodak. Pravi par cipela i diskretni nakit će cijelom outfit dati dozu sofisticiranosti i elegancije.

2. Bež i bijela

Nijanse bež i bijele boje su sinonim za luksuz. Bez obzira odlučite li se za bijele hlače i bež košulju ili možda bijelu haljinu s bež i zlatnim dodacima, izgledat ćete kao da ste pobjegli s crvenog tepiha. Ne zaboravite dodati zlatni nakit kako bi vašu modnu kombinaciju podigli na višu razinu.

3. Tamnoplava i siva

Tamnoplava je boja koja se često povezuje s poslovnom elegancijom, dok siva dodaje dozu luksuza.Ova kombinacija boja je idealna za poslovne prilike no može biti savršena i za večernji izlazak. Dovoljno će biti samo prilagoditi modne dodatke i obuću, i vaš dnevni stil ćete lako transformirati u onaj večernji.

4. Žuta i plava

Ako želite postići živahan ljetni izgled, kombinacija žute i plave boje je savršen izbor. Bitno ih je pravilno kombinirati kako bi izbjegli suprotan učinak. Osim što se ove dvije boje odlično nadopunjuju, dodaju sofisticiranost vašem izgledu.

5. Pastelne boje

Pastelne boje, kao što su svijetlo roza, baby plava ili nježno žuta, mogu izgledati skupo i elegantno ako se pravilno kombiniraju. Za poslovni sastanak birajte svijetlo roze hlače koje ćete nadopuniti plavom košuljom.

Neka se izbor cipela slaže s odabranim odjevnim predmetima. S bež cipelama, koje djeluju elegantno, nikad nećete pogriješiti. Za kraj, odaberite diskretan nakit te zablistajte na bilo kojem poslovnom događaju.

6. Monokromatski izgled

Monokromatski izgled je biranje različitih nijansi iste boje koje uvijek izgledaju skupo. Možete primjerice, birati nijanse bež ili sive boje, te svom izgledu dodati taj skupi izgled koji svi žele postići. Biranjem ovih boja ćete izgledati profinjeno ali ne upadljivo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close