Dočekajte vrućinu uz…

Top 5 kupaćih kostima za ljeto 2024.

Sa širokim rasponom boja, uzoraka i krojeva, kupaći kostimi su neizostavan dio ljetne garderobe, pružajući priliku za izražavanje osobnog stila na plaži ili bazenu.
Lifestyle / Moda | 18. 06. 2024. u 08:57 N.M. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako su ljetni mjeseci sve bliži, nema sumnje da svi zamjenjujemo zimsku garderobu s onom ljetnom, a uz kratke rukave i šorceve, treba lagano razmišljati što će se ponijeti na plažu.

Kao glavni predmet svima nam vjerojatno prvo pada na pamet kupaći kostim. U nastavku pogledajte koji su kupaći kostimi in ovo ljeto.

1. Bez naramenica

Većina kupaćih kostima dolazi s bretelama ili naramenicama te kao takvi, s vremenom, ako su previše zategnuti mogu dovesti do zatezanja ili iritiranja kože. Također, prisutnost bretela ostavlja tzv. ''tan'' linije, koje nastaju zbog nemogućnosti tamnjenja dijela kože ispod bretela, tako da ako namjeravate ravnomjerno potamniti, a i ujedno biti u trendu, okušajte se i pređite na ovaj lagodni ljetni favorit!

www.amazon.co.uk / Kostim bez naramenica

2. Cvjetni uzorak

Dobra vijest za sve ljubitelje šarenih kostima, floralni uzorak se vraća!

Mnogi su špekulirali njegov veliki povratak nakon lanjskog trenda šarenog uzorka. Nisu ni pogriješili, jer ovaj stari hit ove godine napreduje bolje nego ikad. Jednodijelni ili dvodijelni, šareni te razni cvjetni uzorci ponovno su zaživjeli putem društvenih mreža, a svjedoci smo i mnogih novih linija kupaćih kostima koji se u sve većem broju ukrašavaju ovim uzorkom.

U modi nije naodmet malo boje, pa tako ni na plaži, stoga zamijenite monokromatske kupaće s malo šarenih cvjetova!

lulus.com / Cvjetni uzorak kostima 

3. Pustinjske boje

Pored oblika i dezena, nismo spomenuli boje. Možda će za mnoge doći kao iznenađenje da saznaju da se ovo ljeto ''furaju'' upravo pustinjske boje. U pustinjske boje spadaju klasične kao što su žuta i crvena, potom narančasta, te nadalje mnoge mješavine i nijanse ove tri temeljne boje.

www.amazon.com / Pustinjske boje

4. Životinjski print

Uz cvjetni, ovaj print se značajno ističe, a neki će pomisliti da se na ljeto sprema prava džungla uz ovako šarene dizajne. Pokrenut od strane supermodela u davnim 90-ima, a nedavno reanimiran zahvaljujući influensericama, ovaj ukras kupaćih kostima prati sveopći trend životinjskih printova u svijetu. Ipak, nemojte misliti da se radi o bilo kakvim printovima. Riječ je uglavnom o leopardu ili zebri, ali kao i ostali, izgled varira od boje i nijanse te dolazi u svim oblicima.

www.vogue.com / Životinjski print

5. Tankini

Vjerovali ili ne, neviđeni trend iz davne prošlosti, prvobitno dizajniran za djecu pa proširen na sve uzraste, je opet u trendu. Točnije, mnogi iščekuju njegov povratak, a neki već nalažu kako se vratio.

S obzirom na sve veći broj influensera koji se kunu kako će ovo ljeto nositi samo to, posebice na TikToku, nema sumnje da je veliki povratak pred vratima. Ako niste upućeni, ili se možda ne sjećate, tankini su kao i bikini, slobodni i fleksibilni.

Međutim, može i da pruži malo više pokrivenosti za nekoga tko se želi pokriti. Mnoge žene navode da im tankini omogućuje da se osjećaju više mobilnim kada sudjeluju u sportovima na plaži kao što je odbojka, pa nije ni čudo da ovaj svestrani kostim postaje pravi hit.

heine.ch / Tankini

Bez sumnje, koju god vrstu kupaćeg da odaberete nećete pogriješiti.

Kopirati
Drag cursor here to close