Jednostavan dizajn

Veliki modni povratak: Ponovo se nose torbe koje smo obožavali 90-ih

Karakterizira je jednostavan dizajn i funkcionalnost, a izrađena od izdržljivog najlona lako se sklapa i sprema, što je čini savršenom za školu i putovanje.
Lifestyle / Moda | 31. 03. 2023. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torbica je to koju mnogi Milenijalci vrlo dobro pamte iz srednjoškolskih dana, a sada se vratila i u punom sjaju osvaja modnu scenu. Ovo proljeće bit će sezona Le Pliage torbice od Longchampa. 

Praktična, slatka i vrlo pristupačna 

Bila je to torba u različitim veličinama i bojama. Praktična, slatka i što je najvažnije – vrlo pristupačna.

Torbica Le Pliage brenda Longchamp postala je bezvremenski klasik otkako je predstavljena 1993. Karakterizira je jednostavan dizajn i funkcionalnost, a izrađena od izdržljivog najlona lako se sklapa i sprema, što je čini savršenom za školu i putovanje.

Vrlo slično kao i brojni povratci starih trendova, sada se i ova klasična torba vraća na modnu scenu zahvaljujući TikToku.

TikTokeri je vratili "u modu" 

Brojni korisnici TikToka počeli su pokazivati kako nose ovu torbu s remenom preko tijela, a ona je odjednom ponovno postala nova 'it' torba, predmet žudnje zaljubljenica u modu.

Mala torbica je zapravo samo kozmetička torbica, ali TikTok videi koji pokazuju koliko stvari zapravo stane u ovaj mali model se gomilaju čineći je svakim danom popularnijom.

Vrlo je zanimljiv i jedan detalj - većina korisnika ne koristi originalni remen za nošenje preko ramena, već umjesto toga nabavlja zamjenjivi na Amazonu ili drugim internetskim stranicama s povoljnim cijenama.

Kopirati
Drag cursor here to close