Tjedan mode u Italiji

VIDEO: Jeste li ikad vidjeli planinu od kondoma?

U travnju izlazi i kolekcija nastala u suradnji s Durexom što je prvi put da je brend prezervativa surađivao na modnoj kolekciji.
Lifestyle / Moda | 24. 02. 2023. u 07:10 G.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diesel je u Milanu jučer otvorio Tjedan mode - bombastično i ekstravagantno - onako kako ovom svjetskom modnom brendu i priliči. Na pisti je posjetitelje dočekala planina prezervativa, a za ovu su prigodu promijenili i svoj moto u "For Sucsexful Living".

PR Diesel / Dieselova nova kolekcija / planina od kondoma

Dijelit će kondome kupcima 

Kreativni direktor Glenn Martens rekao je da mu je cilj publici prenijeti poruku da se Diesel kao brend zalaže za demokraciju, izbor i sex positivity kao ljudsko pravo, pa će u okviru toga, i posjetiteljima diljem svijeta u trgovinama u travnju dijeliti i besplatne kondome kako bi promovirali siguran seks.

Kolekcija u suradnji s Durexom 

U travnju izlazi i kolekcija nastala u suradnji s Durexom što je prvi put da je brend prezervativa surađivao na modnoj kolekciji. U novoj kolekciji su reciklirane traperice, kombinacije od trapera i žerseja, ali i niz novih hit komada u novom 'ruhu - od tenisica, torbi, naočala. 

U fokusu moda kasnih devedesetih - vraćaju se traperice niskog struka 

U fokusu je estetika kasnih devedesetih i ranih 2000-ih odnosno traperice niskog struka, cut-out detalji čime se i dodatno naglasio "boli me briga" stav koji Diesel već godinama promovira. Buntovnička moda s dozom street elegencije.

U videu pogledajte kako je izgledala 'planina od kondoma':

Kopirati
Drag cursor here to close