Pacanje odjeće

Video Zarine garderobe pune razbacane robe: "Stvarno mogu sve razumjeti, ali ovo... Sram ih bilo"

Jedan komentar osvrnuo se i na tragove šminke na odjeći, čemu također nerijetko svjedočimo kad obilazimo trgovine.
Lifestyle / Moda | 07. 08. 2024. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Garderobe u trgovinama, naročito kada su sniženja, znaju biti neuredne i pune razbacane robe, koja se ondje samo ostavi nakon što se isproba, iako se odjeća i obuća koja nam ne odgovara može ostaviti na za to predviđeno mjesto. Nekim kupcima to je očito previše posla pa se nerijetko može naići na prizor garderobe pune ostavljene robe.

Video jedne takve neuredne garderobi u Zarinoj trgovini u Srbiji na svom TikToku podijelila je influencerica Taša Krsmanović te je izrazila svoje nezadovoljstvo viđenim i nekulturom pojedinaca. Taša je snimila garderobu punu ostavljene odjeće, a na podu se mogu vidjeti i bačene vješalice i ostavljene cipele.

Meni je ovo strašno, napisala je Taša Krsmanović uz video u kojem kaže:

Evo čisto da vidite kako izgleda jedna kabina u Zari. Stvarno mogu sve razumjeti, ali ovakvo ponašanje, ne znam, sram ih bilo. Razumijem da ti ostane jedna stvar u kabini, ne razumijem, ali ajde mogu razumjeti, ali da svaka kabina bude ovakva... Radite li ovo kod kuće?

Tašini pratitelji komentirali su kako te osobe sigurno to rade i kod kuće i čekaju da mama pospremi. Jedan komentar osvrnuo se i na tragove šminke na odjeći, čemu također nerijetko svjedočimo kad obilazimo trgovine.

Na komentar da što rade radnice, Taša je odgovorila:

Rade svoj posao. A njihov posao nije da odgajaju neodgojene. Kao što smeće ne baciš pored kontejnera nego u kontejner, isto i garderoba koju odlučiš ne kupiti ima mjesto za odlaganje.

Kopirati
Drag cursor here to close