Humanitarni Zumbathon

Mostarci velikodušno podržali akciju za 'korak' Darija Perića

Lifestyle / Obitelj | 25. 05. 2014. u 20:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarci su večeras još jednom pokazali svoju velikodušnost, te podržali akciju za 'korak' našeg sugrađanina Darija Perića.

Humanitarni Zumbathon pod nazivom 'Za tvoj korak prijatelju' održao se večeras ispred prostorija ŠPK Zrinjski, u čijoj organizaciji je i bila ova akcija, na čelu s fitness trenericom Marinom Nožić.

''Ovom akcijom željeli smo skupiti sredstva za liječenje Darija Perića koji je prije dvije godine stradao u teškoj prometnoj nesreći, te je nakon dva mjeseca kome, sada vezan uz invalidska kolica. Moram reći da smo uspjeli u našem naumu, te je za Darija skupljeno preko 2.500 KM. Vlada HNŽ-a je obećala da će poduprijeti našu akciju s donacijom, a ja vjerujem kada se projekt okonča, da će Darijo uz našu pomoć na tretmanu u Krapinskim toplicama moći boraviti dva mjeseca'', rekla je za Bljesak.info Marina Nožić, inicijatorica ovog humanitarnog projekta.

Marina se posebno zahvalila navijačima Zrinjskog, Ultrasima, bez kojih kako kaže, ovaj događaj ne bi ni uspio.

''Mnogo je osoba samo kupilo kartu, dali novce, te su na taj način sudjelovali. Darijo i njegova majka koji su bili prisutni na zumbathonu su se zahvalili svima na organizaciji i podršci. Jer njima to zaista znači, a mi smo se zabavili te uz to pomogli'', nadodala je Nožić.

Nakon događaja, novac je prebrojan te odmah predan Darijevoj majci.

Mostarci su i ovaj put pokazali svoju toplu stranu, te pomogli onima kojima je zaista naša pomoć potrebna.

Kopirati
Drag cursor here to close