Pošalji dan

Odličnom plesnom predstavom završena velika humanitarna akcija za malog Andija Milasa

Lifestyle / Obitelj | 02. 06. 2013. u 20:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosače u Mostaru večeras je odličnom plesnom predstavom organiziran završetak velike humanitarne akcije za malog Andija Milasa.

Prihod od ulaznica koje su se prodavale za 5 KM ide za pomoć malom Andiju. Prije same predstave mami Sanji uručen je novac od telefonskih poziva koje je zaradio humanitarni broj.

Nazočnima se u Kosači obratila i novinarka Martina Mlinarević Sopta koja se aktivno angažirala na organiziranju prikupljanja pomoći i pokretanju humanitarne akcije za malog Andija. Zahvalila se svima koji su pomogli u donacijama i organizaciji predstave ''Pošalji dan''.



"Pošalji dan" je kazališno-plesni komad koji u sebi integrira ples, glumu, glazbu i video u jednu skladnu cjelinu s dubokom porukom. Različiti poroci s kojima se mladi ljudi modernog doba susreću predočeni su glazbenim i plesnim točkama te popraćeni prigodnim video uradcima.

Na jednoj strani je simbol svjetla i dobra od kojega djevojku, simbol svih mladih ljudi, odvlače redom predstavnici poroka te ona prolazi kroz pakao abortusa, anoreksije i bulimije, kocke, alkohola i droge te se konačno suočava s razmišljanjem o samoubojstvu.

Sve to predočeno je plesnim koreografijama sa dva tekstualna dijela. U predstavi je sudjelovalo oko 40 mladih ljudi. Jedna divna predstava i radosno druženje sa prijateljima.

Po završetku predstave, glumcima se na pozornici pridružio i mali Andi s majkom, a svi su nagrađeni dugotrajnim pljeskom.

Kopirati
Drag cursor here to close