Ženska pidžama?

Ronaldo u pokućnom izdanju čestitao Božić i pobrao milijune lajkova

Slikali su se u kućnom izdanju pored okićenog božićnog bora, a upadljivo je da Georgina i Cristiano nose identične pidžame!? Fantomi stila odmah su podigli uzbunu...
Lifestyle / Obitelj | 28. 12. 2020. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Cristiano Ronaldo kod kuće za Božić

Želimo vam sretan Božić!! Pun ljubavi, zdravlja i sreće, napisao je nogometaš, a objava je u kratkom roku skupila preko osam milijuna lajkova, a u međuvremenu više od 10,5 milijuna.

Slikali su se u kućnom izdanju pored okićenog božićnog bora, a upadljivo je da Georgina i Cristiano nose identične pidžame!?

S obzirom da Ronaldova životna družica ne izgleda muževno u svojoj pidžami, bit će da se Cristiano ovaj put odjenuo djevojački.

U društvo sretnoga para su djeca Cristiano Jr., koji je u međuvremenu napunio deset godina, potom blizanci Eva Maria i Mateo Ronaldo, rođeni u lipnju 2017. te mala Alana Martina, koju je iste godine u studenom rodila Georgina Rodríguez.

Ronaldovu djecu, osim najmlađe kćerkice, rodile su, dakle, dvije nepoznate žene, koje su s Ronaldom sklopile unosan ugovor da mu na svijet donesu potomke, ali da starateljstvo bude isključivo njegovo.

Sretna obitelj je za božićnu sliku dobila bezbroj toplih komentara, pozdrava i želja od Ronaldovih i Geogrininih fanova, a fanatici modnoga stila uvijek nađu neku zamjerku... 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close