Ortiješ

''Samo ozdravi mi ti...za Ivanu'': Najava Humanitarne akcije za Ivanu Vrebac

Lifestyle / Obitelj | 18. 06. 2013. u 06:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno sportsko društvo Ortiješ u četvrtak 20. lipnja 2013. s početkom u 19h organizira Humanitarnu akciju ''Samo ozdravi mi ti...za Ivanu'' sa sportskim i kulturno zabavnim programom na Sportsko rekreacijskom centru u naselju Ortiješ kod Mostara.

Petnaestogodišnja Ivana Vrebac je na KBC Rebro u Zagrebu 10. svibnja 2013 operirala tumor kralježnice, a dan kasnije je imala i operaciju hematoma na mozgu.

Poslije ovih operacija ostao je još jedan dio tumora koji se nalazi u maloj zdjelici. Taj dio tumora se može jedino odstraniti u CyberKnife centru u Munchenu (dr. Berndt Wowra) jer se radi o tumoru koji na tom mjestu nije operabilan. Poslije kontaktiranja CyberKnife centra obitelj je dobila potvrdan odgovor, ali uz troškove od 17 500 EUR i s datumom zahvata 25. lipnja 2013.

Kulturno sportsko društvo Ortiješ poziva sve građane i organizacije da svojim dolaskom podrže ovu humanitarnu akciju, ''a sav prikupljeni prihod ići će za liječenje jednog mladog života, naše Ivane''.

Na malonogometnom turniru sudjeluju ekipe Ortiješ, Buna, Žitomislići, Cim, Bivolje brdo te ekipa Specijalne policije, a u kulturno zabavnom programu glazbenici Josip Bilać i Antonio Čarapina te skupine Modra rijeka, Galeb, Dentrom, Twist, Treća smjena, Enigma, Duo Band i drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close