''Sretno rasti''

U BiH se organizira prva regionalna konferencija za roditelje

Za vrijeme trajanja konferencije, djeca će uživati u radionicama na otvorenom na platou Doma Mladih.
Lifestyle / Obitelj | 29. 05. 2024. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sretno rasti'' je prva regionalna konferencija za roditelje koja će se održati 2. lipnja u Domu mladih u Sarajevu s početkom u 10h.

Konferencija 'Sretno rasti' prva je i najveća konferencija za roditelje u Bosni i Hercegovini, koja ima za cilj da okupi najveće stručnjake iz regije, a kao zvijezda prve konferencije dolazi dr. Ranko Rajović koji će održati predavanje.

Pored njega planirano je da na konferenciji sudjelovanju  i drugi vrhunski stručnjaci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Herzegovine – defektolozi, logopedi, pedagozi, pedijatri i dječiji psiholozi.

Za vrijeme trajanja konferencije, djeca će uživati u radionicama na otvorenom na platou Doma Mladih. Tijekom cijelog dana sa djecom će se družiti stručni tim Tinker Lab-a iz Sarajeva koji je specijalno za našu konferenciju osmislio kreativne, edukativne radionice, tako da roditelji mogu uživati u predavanjima, dok se djeca dobro zabavljaju.

Sretno rasti je konferencija na kojoj će se na jednom mijestu pričati o svim onim važnim temama od prvog dana sa bebom, do predškolskog uzrasta.

''Dobrodošli su nam mame, tate, bake, deke, tetke, odgajatelji, stručna lica i svi oni koji žele da zajedno sa nama uče i razmijene iskustva'', poručili su organizatori.

Video: Dr. Ranko Rajović: Neka vam djeca budu spretna, okretna i mršava (Bljesak-Rastući s djecom)
Kopirati
Drag cursor here to close