Svi ste pozvani!

Antonija Čerkez održat će humanitarni koncert u Širokom Brijegu

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu.
Lifestyle / Zabava | 01. 06. 2024. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Antonija Čerkez najavila je humanitarni koncert, a sav prihod ide za dom "Marija Naša Nada"

U trenutku kada su svjetla pozornice budu usmjerena na finale Zvezda Granda, među finalistima se našla i jedna posebna mlada žena – Antonija Čerkez, jedina Hercegovka koja je dospjela do ovog prestižnog finala.

Antonija dolazi iz Širokog Brijega, a njezina priča je priča o hrabrosti, predanosti i srcu koje kuca za druge.

Sav prihod ide domu "Marija Naša Nada"

Bez obzira na ishod finala, Antonija je donijela odluku koja odražava njenu veličinu – održat će veliki humanitarni koncert u svom rodnom gradu, Širokom Brijegu.

Sav prihod od koncerta bit će doniran domu "Marija Naša Nada", ustanovi koja pruža skrb djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine.

Ova institucija predstavlja nadu i podršku mnogim obiteljima, a Antonijina inicijativa pokazuje njezinu duboku povezanost s zajednicom iz koje potječe.

Foto: PR / Antonija Čerkez u posjeti domu "Marija Naša Nada"

Koncert će se održati u Gradskoj Sportskoj Dvorani na Pecari, u ponedjeljak, 10. lipnja, s početkom u 20 sati. Ovaj događaj obećava da će biti večer ispunjena emocijama, glazbom i iznenađenjima.

Antonija je za Bljesak.info otkrila da priprema posebna iznenađenja i goste koji će uveličati ovaj koncert, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Hercegovka velikog srca 

Antonija Čerkez nije samo uspješna pjevačica koja puni klubove diljem Europe, ona je i žena s velikim srcem.

Foto: PR / Antonija Čerkez Širokom Brijegu poklonit će humanitarni koncert

Ova humanitarna gesta još jednom potvrđuje njezinu posvećenost i ljubav prema rodnom kraju i ljudima koji su joj pružili podršku na putu do uspjeha.

"Oduvijek sam osjećala duboku povezanost s mojim Širokim Brijegom. Dom 'Marija Naša Nada' radi nevjerojatan posao i želim im pomoći koliko god mogu", kazala je Antonija.

Dodala je kako je ovaj koncert njezin način da se zahvali svima koji su bili uz nju te tako da svoj doprinos zajednici koja ju je, kako ističe, uvijek podržavala.

Pozivamo sve ljude dobrog srca da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i podrže Antoniju u njenoj misiji. Neka ovaj koncert bude svjedočanstvo snage zajedništva i ljubavi, jer kad se srca spoje, čuda su moguća.

"Antonija Čerkez, Hercegovka velikog srca i izuzetnog talenta, pokazuje da uspjeh nije samo u postignućima, već i u sposobnosti da inspirišemo i pomažemo drugima. Neka njezin primjer bude svjetionik svima nama. Vidimo se 10.lipnja u 20h! Svi ste dobrodošli!", priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close