Otkrila kome je posvetila nastup

Antonija Čerkez: Osjećala sam se kao da predstavljam Hercegovinu na Eurosongu

Lifestyle / Zabava | 14. 03. 2022. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Antonija Čerkez

"Kad smo odlučili da ću pjevati ovu pjesmu prva rečenica koju sam rekla svom Bosketu je: 'Joooj osjećam se kao da predstavljam svoju Hercegovinu na Eurosongu!'", napisala je Antonija Čerkez na svom Instagram profilu.

Naime, Čerkez je u Zvezdama Granda u nedjelju izvela pjesmu "Moja Hercegovina" Mate Bulića koja je 'raspametila' žiri, ali i gledatelje.

Svojim Instagram pratiteljima, točnije njih 178 tisuća, Čerkez se obratila emotivnom objavom u kojoj je naglasila kako joj nije bilo lako izvesti tu pjesmu.

"Znam da dosta vas ne zna koliko ova pjesma znači mom narodu i meni, al vjerujem kad bi se samo malo unijeli u tekst pjesme sve bi vam bilo jasno. Hvala mojim Hercegovcima što su uz mene i što smo kao jedno sinoć bili, i što ćemo biti kad god se čuje ova pjesma, gdje god se nalazili i na kojoj god strani svijeta", istaknula je.

Čerkez je kazala kako je se gledajući nastup rasplakala, ali "neizbježno je to kad u nešto ideš svim srcem" te se zahvalila svima koji ju podržavaju.

"Dio 'tvoje prezime', sklopljene oči i moj prst ka gore, znači da je ovo za tebe dedo", napisala je u emotivnoj objavi Antonija Čerkez.

Podsjetimo, Antonija Čerkez i Matea Matković, ukrstile su mikrofone u duelu Zvezda Granda. Za svoje nastupe dobile su izravan prolaz u novi krug te izazvale lavinu pozitivnih komentara.

Kopirati
Drag cursor here to close