Plato iza Stare gimnazije

Bogat koncertni program na trećem izdanju Moba Street Food Festivala

Od 28.8. do 8.9. na Moba Street Food Festivalu, uz 13 gastro kutaka, tijekom 12 dana trajanja festivala organizatori su pripremili i 10 fantastičnih koncertnih večeri.
Lifestyle / Zabava | 06. 08. 2024. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno, i ovo ljeto, plato iza Stare gimnazije u Mostaru postaje zajedničko mjesto za uživanje svih ljubitelja ukusnog zalogaja i pozitivne atmosfere. Od 28.8. do 8.9. na Moba Street Food Festivalu, uz 13 gastro kutaka, tijekom 12 dana trajanja festivala organizatori su pripremili i 10 fantastičnih  koncertnih večeri. 

Treće izdanje Moba Street Food Festivala u srijedu 28.8. otvara Neno Belan, koji sa svojim Fiumensima uz mirise i zvukove Mediterana, na sunčan dan i ljetnu noć donosi pravu rock galamu. Njihove nas live izvedbe uvijek podižu na novu emotivnu i plesnu razinu.

U četvrtak 29.8. na ljetnu pozornicu Mobe stiže talentirani i šarmantni Mirza Pandur koji sa svojim bendom donosi spektar muzičkih žanrova i posebnu emociju. 

Akustični muzički dvojac i neponovljivi glas Neše Galije razgalit će sve prisutne u petak 30.8. Uz zvuke gitare i lagani ritam, posjetitelji Mobe uživat će u dobro poznatim bezvremenskim numerama .

U subotu 31.8. ljetnu pozornicu Mobe ponovo osvaja karizmatični mostarac prepoznatljivog vokala i vedrog karaktera Adi Šoše čija emocija i jedinstvena izvedba uz AL music band čine svaki njihov nastup iskustvom za pamćenje.

Da malo više volimo ponedjeljak pomoći će nam Tribute Band "Tajna veza" koji nam 2.9. spremaju pomno odabranu kompilaciju vječnih hitova Indexa i Bijelog dugmeta. 

U utorak 3.9. Balašević Tribute Band "Naopaka Bajka" će svojom izvedbom Balaševićevih pjesma izmamiti osmijeh i dirnuti svaku žicu u našim srcima. 

Josip Palameta svom gradu obećava neponovljivu svirku u srijedu 4.9. Uz odlične autorske singlove, sigurni smo da će vas jedinstvene izvedbe velikih hitova ostaviti bez riječi, ali i pomaknuti s mjesta. 

U četvrtak 5.9., nakon prošlogodišnje odlične atmosfere, na Moba ljetnu pozornicu radi vas ponovo dolazi Narodni orkestar Mostar, sačinjen od istaknutih muzičara i pjevača grada Mostara i okolice.

Najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, Vojko V, svojim britkim pjesmama i neponovljivim beatovima, razdrmat će vruću ljetnu noć u petak 6.9. Kako mislite: ne može?

Džejla Ramović, jedna od poznatijih bosanskohercegovačkih pop pjevačica, glasom koji plijeni i jedinstvenim izvedbama, obradovat će posjetitelje Mobe u subotu 7.9.  

Ulaz na Mobu kao i sve koncertne večeri je slobodan! Moba Street Food Festival se pobrinuo za odličan koncertni program, a vi okupite društvo i ponesite samo dobro raspoloženje i apetit. 

Za detaljnije informacije pratite službene Facebook i Instagram kanale festivala. 

Kopirati
Drag cursor here to close