Spektakularna zabava

Fenomenalno 10. izdanje festivala: Hercegovac Josip Grabovac u društvu tvoraca Ultre

Josip ističe da je to festival koji povezuje mlade iz cijeloga svijeta i promovira etiku zdrave zabave i uz vrlo stroge kontrole kao svake prethodne godine.
Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2024. u 00:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak navečer je započeo festival elektronske glazbe Ultra Europe u Parku Mladeži u Splitu i trajat će do 14. lipnja.

Josip Grabovac, urednik i novinar Širokobriježanin sa milanskom adresom ponosno nosi titulu Ambasadora za Europu. I ove godine Josip nas vodi ekskluzivno na otvaranje i Ultra Family dio gdje su osobe koje sve ove godine doprinose festivalu.

  / Zabava na Ultra Europe

Josip Grabovac, trenutno jedini skaut za mlade brendove i ne samo, novinar BiH podrijetla sa prebivalištem u Milanu, nedavno je imenovan drugi put za redom veleposlanikom najvećeg glazbenog festivala Ultra EurUltra Europe ove godine slavi svoju desetu obljetnicu s grandioznom imerzivnom scenografijom i najpoznatijim glazbenicima svijeta kao sto su Adam Beyer, Timmy Trumpet, Martin Garrix , Hardwell, Armin Van Buren, Boris Brejcha, Eric Prydz i mnogi drugi.

Josip ističe da je to festival koji povezuje mlade iz cijeloga svijeta i promovira etiku zdrave zabave i uz vrlo stroge kontrole kao svake prethodne godine.

Osim toga daje ogromnu promociju Hrvatskom turizmu i susjednim državama kao npr. njegovoj rodnoj BiH gdje se i sam uvjerio koliko turista prije i poslije festivala dok su u Hrvatskoj odluče posjetiti ljepotu Bosne i Hercegovine!

  / Josip Grabovac i Bašić obitelj

Josip nakon tri dana festivala u Splitu isplovljava na Ultra Europe jahti s ostalim članovima Ultra obitelji.

Na mega jahti s oko 200 ljudi ekipa ide prema Braču i Hvaru gdje se održavaju afterpartyji i nastavak 10. obljetnice Ultra Europe. Zadnja destinacija nakon sedam dana je otok Vis gdje će se održati posljednji afterparty i večera na tvrđavi Fort George.

Inače, očekuje se da će na Ultru stići oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje će zabavljati 150 DJ-eva, najavili su organizatori festivala.
 
Kopirati
Drag cursor here to close