Idemo dalje!

Hercegovačka predigra prije utakmice Hrvatske i Italije

''Dobila sam poziv od organizatora koji nisam mogla odbiti. Izvest ću par pjesama i drago mi je što ću biti na Trgu. Radujem se i iznimna mi je čast'', rekla Antonija za 24 sata.
Lifestyle / Zabava | 24. 06. 2024. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antonija Čerkez nastupit će prije utakmice Hrvatske i Italije na zagrebačkom trgu, njena ljubav prema Vatrenima u zadnje je vrijeme tema medija.

Zajedno će navijati i pjevati za hrvatske nogometaše koji će u 21 sat na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj igrati utakmicu protiv Talijana.

''Dobila sam poziv od organizatora koji nisam mogla odbiti. Izvest ću par pjesama i drago mi je što ću biti na Trgu. Radujem se i iznimna mi je čast'', rekla Antonija za 24 sata.

Uz nju će svoje nastupe imati Adastra band i pjevačica Maja Bajamić, koja se oglasila na Instagramu.

''Od 18:45 vas od srca pozivam da dođete na Trg Josipa Jelačića, jer zajedno sa pjesmom i dobrom atmosferom navijamo za Hrvatsku. Uz brojne drage kolegice i kolege, izvesti ću dvije lijepe pjesme'', napisala je Maja.

Inače, Antonija je već neko vrijeme poznata na našoj glazbenoj estradi, a iza sebe ima već puno iskustva s nastupima. Svoju slavu sad je još više proširila nakon osvojenog trećeg mjesta u ''Zvezdama Granda'', a osim što sve osvaja glasom, lijepa Antonija može se pohvaliti i stasom.

Lijepa Hercegovka oglasila se nakon zlih komentara zbog dresa Vatrenih

Antonija Čerkez oglasila se na Instagramu nakon utakmice Hrvatske i Albanije, prije toga napali su je u komentarima zbog hrvatskog dresa.

Mlada pjevačica Antonija Čerkez objavila je novi video nakon što je izazvala burne reakcije fotografijom na kojoj pozira u hrvatskom dresu.

Pjevačica iz Širokog Brijega otkrila je kako je pratila utakmicu Hrvatska – Albanija na stadionu u Hamburgu, a pokazala je i kakva je bila njezina reakcija na golove, prenosi Show Buzz.

"Izgubili živce, ali idemo dalje", napisala je uz snimku.

Prije utakmice Antonija je pozirala u hrvatskom dresu, što je naljutilo brojne njezine pratitelje jer se rodila u Bosni i Hercegovini.

Potom se i sama oglasila na društvenim mrežama i odgovorila hejterima.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)

Kopirati
Drag cursor here to close