Bambi, dječja trka – Sport, zabava i osmijesi

HPD Prenj 1933. Mostar uspješno organizirao prvu dječju utrku Bambi

HPD Prenj 1933. Mostar uspješno je organizirao prvu dječju utrku "Bambi" u okviru projekta "Prostori koji pokreću", okupljajući stotine mladih natjecatelja i njihovih obitelji.
Lifestyle / Zabava | 01. 06. 2024. u 10:44 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933. Mostar nedavno je ugostio svoju prvu dječju utrku pod nazivom "Bambi – dječja trka", organiziranu u okviru projekta “Prostori koji pokreću”. Ovaj događaj, održan u sklopu Mostar Challenga, okupio je stotine mladih natjecatelja i njihovih obitelji u parku Goranci.

Pod vedrim nebom i uz obilje smijeha, djeca su pokazala svoju spretnost, brzinu i sportski duh, čineći ovaj događaj nezaboravnim. Utrka je bila podijeljena u tri kategorije prema dobi, omogućivši svim učesnicima da pokažu svoje vještine u pravednim uvjetima. Dan je bio ispunjen uzbuđenjem, smijehom i sportskim duhom.

"Svim sudionicima čestitamo na trudu i hrabrosti! Svako dijete pokazalo je nevjerojatnu energiju i entuzijazam, a njihovi osmijesi i radost bili su najbolja nagrada za sve nas," rekli su iz organizacije.

Posebnu zahvalu HPD Prenj 1933. Mostar uputio je volonterima i sponzorima koji su pomogli u organizaciji događaja, naglasivši da je njihova podrška bila neprocjenjiva. Roditelji su uživali u opuštenoj atmosferi dok su bodrili svoje male trkače, a događaj je potaknuo stvaranje novih prijateljstava među djecom.

Ovaj događaj pokazao je koliko je važno poticati djecu na tjelesnu aktivnost i druženje u zdravom okruženju. Organizatori se raduju sljedećoj utrci i novim avanturama.

"Hvala svima koji su sudjelovali i podržali nas. Radujemo se sljedećoj utrci i novim avanturama," poručili su iz HPD Prenj 1933. Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close