Navijačica Vatrenih

Ivana Knöll: San mi je postati TV voditeljica i pratiti Bundesligu

"Dolazim u Berlin 10. lipnja. Hrvatska će ondje 15. lipnja igrati protiv Španjolske. Gledat ću sve utakmice Hrvatske i nadam se da ću ostati u Njemačkoj do finala", optimistična je Ivana Knöll.
Lifestyle / Zabava | 06. 06. 2024. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna navijačica Ivana Knöll (26) putovat će na Europsko prvenstvo i prisustvovati svim utakmicama hrvatske reprezentacije, piše njemački Bild kako bi obradovao svoje čitatelje.

U Zagrebu su razgovarali s Ivanom o njezininim planovima za Euro 2024.

Odmah na početku intervjua Ivana je priredila veliko iznenađenje za novinare.

"Željela bih voditi razgovor na njemačkom jeziku. Rođen sam u Frankfurtu i također imam njemačku putovnicu. Kad sam imala osam godina, s obitelji sam se preselila u Hrvatsku. Već duže vrijeme radim na usavršavanju svog znanja njemačkog jezika. Tako da mogu pričati njemački s ljudima na Europskom prvenstvu", kazala je popularna ljepotica.

Novinar navodi kako Ivana već sada odlično vlada jezikom, čineći pritom tek manje pogreške, a povremeno se ne može sjetiti neke riječi. Pored hrvatskog, njemačkog i engleskog, Ivana se pomalo snalazi i na španjolskom. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Dolazim u Berlin 10. lipnja. Hrvatska će ondje 15. lipnja igrati protiv Španjolske. Četiri dana kasnije sam u Hamburgu na utakmici protiv Albanije. A onda 24. lipnja u Leipzigu na utakmici protiv Italije. Gledat ću sve utakmice Hrvatske i nadam se da ću ostati u Njemačkoj do finala", optimistična je Knöll, prenosi Bljesak.info.

"Ja sam techno DJ i željela bih negdje nastupati. Po mogućnosti u Berlinu, to je techno meka. Inače, nastupam za svoje sponzore i sigurno ću dati jedan ili dva intervjua", kaže Ivana.

Još nije sigurna kako će se odijevati za vrijeme Eura, ali kaže "vjerojatno spontano dođu ideje. Ako ništa, nosit ću nešto brzo skrojeno. Ili zalijepiti hrvatsku zastavu na odjeću koja mi se sviđa. Radila sam to i u Kataru".

Kaže da joj je Luka Modrić omiljeni nogometaš i plaši se da on nakon Eura ne završi reprezentativnu karijeru.

Osvrnula se i na glasine da je oaktivna na OnlyFans platformi.

"Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, puno me ljudi pokušalo pridobiti za OnlyFans. Ali to nije za mene, nisam tako odgojena. Čak su me jednom pozvali u New York na intervju. Na licu mjesta sam saznala da su me samo htjeli uvjeriti da se prijavim za OnlyFans. Tada sam bila stvarno ljuta. Nakon toga pokušaji su bili rjeđi, ali sada, pred Europsko prvenstvo, opet dobivam puno mailova i poziva. Mnogi se nadaju se da ću otići na OnlyFans kada više ne budem mogla objavljivati na Instagramu. Ali ja to neću učiniti!"

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Kaže kako svuda na internetu stoji da ima 31 godinu.

"Ali to nije istina, ja imam 26 godina! Ne znam odakle dolazi greška".

Za one koji maštaju o Ivani, važna je i njezina izjava da je nakon deset godina veze prekinula s dečkom, ali trenutačno nije u potrazi za momkom jer ima druge preokupacije i važne planove u karijeri.

"Stvarno bih voljela raditi kao TV voditeljica – za Bundesligu. Budući da u Hrvatskoj nema stvarno dobre lige, a ja sam blisko povezan s Njemačkom, Bundesliga je moj san. Kao dijete navijala sam za Leverkusen, danas volim Bayern", kaže Ivana Knöll, prenosi Bljesak.info. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Kopirati
Drag cursor here to close