''Varao te čak i na dan kad si rodila''

Kardashianke ponovno šokirale svijet

Ulužbenom priopćenju za Daily Mail Khloe je priznala kako očekuje drugo dijete s Tristanom Thompsonom, a koje će na svijet donijeti surogat-majka. Na svijet bi trebalo stići uskoro, a nakon ove vijesti, Khloe je postala predmet ismijavanja.
Lifestyle / Zabava | 14. 07. 2022. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javnost je šokirala novost iz obitelji Kardashian koja je došla od članice klana Khloe Kardashian.

Naime, u službenom priopćenju za Daily Mail Khloe je priznala kako očekuje drugo dijete s Tristanom Thompsonom, a koje će na svijet donijeti surogat-majka. Na svijet bi trebalo stići uskoro, a nakon ove vijesti, Khloe je postala predmet ismijavanja.

Društvenim mrežama i internetom počele su kružiti šale i uvrede na račun ove omražene Kardashianke jer se nikako ne može naučiti pameti te se uporno vraća partneru koji ju je nebrojeno puta prevario tijekom njihove veze i trudnoće s prvom kćeri True.

Drama koja je obilježila ovaj par je prevara Tristana s Jordyn Woods, bivšom najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie Jenner, a internetski trolovi odmah su počeli pisati da Jordyn uživa u ovoj drami.

Dok su neki fanovi Khloe pokušali braniti svoju miljenicu, drugi su na te komentare brutalno oštro odgovarali, prensoi Showbuzz.hr

 

Drugi su se pak bacili u ozbiljnu istragu i otkrili da to znači da je surogat-majka već bila trudna prije nego je u javnost izašla vijest kako će Tristan postati otac sina s Maralee Nichols u prosincu prošle godine.

Javnost je oko cjelokupne situacije s Khloe podijeljena. Dok je mnogi žale i brane od zlobnih komentara govoreći da ga voli, ali da se nadaju da će shvatiti da on nije čovjek za nju, drugi je napadaju i vrijeđaju jer još nije shvatila da je Tristan neće prestati varati i da je loša osob

Ipak, mnogi se slažu kako Khloe ovo ne zaslužuje, a mnogi smatraju i da se sve ovo događa samo kako bi se privukla pozornost i gledanost na novi show Kardashian obitelji. 

Kopirati
Drag cursor here to close