Michael Richards

Kramer iz Seinfelda: ''Da mi nisu zbog raka uklonili prostatu, bio bih mrtav''

Sve se dogodilo tijekom rutinskog pregleda, a legendarni glumac tvrdi da bi bio mrtav da nije pristao na operaciju uklanjanja prostate.
Lifestyle / Zabava | 23. 05. 2024. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda serije "Seinfeld", Michael Richards, otkrio je da mu je dijagnosticiran rak prostate tijekom ljeta 2018. godine.

U svojim nadolazećim memoarima, nazvanim "Entrances and Exits", 74-godišnji glumac je detaljno opisao trenutak kada je saznao za dijagnozu raka prostate u prvom stadiju.

Sve se dogodilo tijekom rutinskog pregleda, a legendarni glumac tvrdi da bi bio mrtav da nije pristao na operaciju uklanjanja prostate.

"Pomislio sam: 'Pa, ovo je moje vrijeme. Spreman sam da odem'," rekao je za magazin People prisjećajući se svoje prve reakcije na vijest.

"Ali onda mi je sin stavio ruku na rame i samo nekoliko sekundi kasnije čuo sam sebe kako govorim: 'Imam devetogodišnjaka i volio bih da budem tu za njega. Da li postoji način da dobijem još malo života?'", dodao je.

Nakon biopsije, Richards je rekao da mu je doktor preporučio hitnu operaciju uklanjanja cijele prostate.

"Moralo je brzo da se riješi", rekao je. "Morao sam na kompletnu operaciju. Da nisam, vjerojatno bih bio mrtav za otprilike osam mjeseci."

Ovo blisko iskustvo sa smrću inspiriralo ga je da napiše svoje memoare, što ga je potaklo na temeljitu retrospektivu svog života, izvještava Daily Mail.

 

Kopirati
Drag cursor here to close