Festival "Kids Star" 2024

Kući imate malu zvijezdu? Otvorene su prijave za festival dječje glazbe

Sudionici će imati priliku za obilazak Sarajeva na dan Festivala u jutarnjim satima te sudjelovati u kreativnim radionicama dan ranije.
Lifestyle / Zabava | 12. 08. 2024. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za 2. međunarodni festival dječje glazbe Sarajevo "Kids Star" 2024. su službeno otvorene.

Festival koji inspirira djecu da pjevaju, vole život i pokažu svoje umjetničke talente održat će se 7. prosinca u Domu mladih u Sarajevu, s još bogatijim i uzbudljivijim takmičarskim i revijalnim programom.

Sudionici će imati priliku za obilazak Sarajeva na dan Festivala u jutarnjim satima te sudjelovati u kreativnim radionicama dan ranije.
Foto: PR / Prijave za 2. međunarodni festival dječje glazbe su službeno otvorene
 
Prošlogodišnji "Kids Star" bio je izuzetno uspješan.
 
U natjecateljskom dijelu programa nastupalo je 20 sudionika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Sjeverne Makedonije, podijeljeni u dvije kategorije:
 
  • Male zvijezde,
  • Mlade zvijezde
Ove godine pravo sudjelovanja imaju pojedinci i duet sa pjesmama odgovarajuće tematike i tekstovima prilagođenim dječjem uzrastu. Pjesme trebaju biti o dječjoj svakodnevici, igrama, maštanjima, ljubavi i svemu što na pozitivan način prikazuje ljepotu i slobodu dječjeg odrastanja.
 
Pjesme moraju biti novonastale (ne starije od godinu dana) i autorske. Mogu biti ranije izvođene, ali izvan granica BiH.

Djeca i mladi od 5 do 15 godina mogu slati prijave na e-mail: prijava@artista.ba do 15. rujna 2024. godine do 23:59 sati. Prijavni obrazac i propozicije možete pronaći na web stranici www.artista.ba.
Kopirati
Drag cursor here to close