Po prvi put u BiH

Manifestacija posvećena tetoviranju u Banja Luci

Program je natjecateljskog i revijalnog karaktera i svi posjetitelji će imati priliku da vide proces stvaranja tetovaža
Lifestyle / Zabava | 03. 05. 2024. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Banja Luci će od 10. do 12. svibnja biti održan "Tattoo Show", prvi takve vrste u BiH i regiji, na kojem će sudjelovati više od 100 umjetnika iz regije, Europe i Amerike.

Predsjednik Udruženja ljubitelja tetovaža "BL Tattoo studio" Igor Pešić rekao je da je cilj manifestacije, koju su podržali Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, grad Banja Luka i brojni partneri, promocija tetoviranja kao umjetnosti.

"Program je natjecateljskog i revijalnog karaktera i svi posjetitelji će imati priliku da vide proces stvaranja tetovaža najvećih svjetskih majstora i bit će obogaćen brojnim koncertima", rekao je Pešić, prenosi Srna.

Dodao je da će ovaj događaj privući i nekoliko tisuća turista, te dodao da u Banja Luku dolaze i predstavnici kompanija "Čejen" i "Kiler inker", sponzora ove manifestacije, koje na ovaj način pokazuju koliko je događaj važan.

Programom je predviđena panel-diskusija, a u dvorani "Centar", gdje će događaj biti organiziran, biće postavljen i humanitarni štand na kojem će se prikupljati pomoć za liječenje Sergeja Stupara u Moskvi.

Prve večeri na nastupit će "Rok simfonija", a završne večeri je predviđen koncert grupe "Ritam nereda" iz Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close