Znamo detalje

Maya Berović otvara sezonu najluđih izlazaka u Dalekoj obali

Daleka obala svoja vrata otvara u petak 31. svibnja. Prava je to uvertira u koncert pjevačice Maye Berović koja je u Mostaru najavila show.
Lifestyle / Zabava | 31. 05. 2024. u 14:20 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Daleka obala - Facebook / Djevojka uživa u noćnom izlasku u Dalekoj obali

Ljeto je stiglo u Mostar!

Da, dobro ste pročitali. Iako službeni kalendar kaže 20. lipnja, u Mostaru se ljeto već odavno računa prema otvorenju najpoznatijeg noćnog kluba u Bosni i Hercegovini - Daleke obale.

Najava koja obećava

Da svoja vrata Daleka obala otvara ovaj petak, potvrdili su nam iz kluba.

Kako navode, tmurni petak i malo kiše ne mogu pokvariti zabavu na koju se čekalo gotovo godinu dana.

Sve je spremno za sezonu najluđih noćnih izlazaka koja će, potvrdili su nam organizatori, biti bolja od prethodne.

Da Daleka Obala nikada ne razočara mogu potvrditi brojni ljubitelji noćnog života koji radi noćnog izlaska u Mostaru iznajmljuju apartmane i prelaze stotine kilometara.

Otvorenje zakazano za petak 31. svibnja te je prava uvertira u subotu 1. lipnja kada u Daleku obalu stiže jedna od najvećih regionalnih zvijezda Maya Berović.

Hit do hita 

Pjevačica koju na Instagram profilu prati čak milijun ljudi javnosti je nedavno predstavila novi album 'Milion', a pjesme su već ozbiljni hitovi.

Pjesme "Oženjen", "Lav", kao i duet s Cecom "Ne računaj na mene" već su osvojile klubove diljem regije.

Ako tome dodamo hitove poput "Pravo vreme", "Dilajla", "Neka Stvar", ali i "Dečko za provod", "Opasne vode", "Jedan pravi" te već kultne "Sedativ", "Crno zlato" i "Djevojačko prezime", znamo da Maya u Dalekoj obali sprema show koji ne želite propustiti.

Da će zabava biti za pamćenje, potvrdili su nam iz kluba.

Video: Maya Berovic - Ozenjen - Official Video | Album Milion

Oba dana posjetitelje očekuje ono najbolje od noćnog života u BiH. Dobra organizacija, uslužno osoblje i puno najluđe zabave koja će Mostar uvesti u ljetnu sezonu.

Sve što ljubitelji noćnog života trebaju je ponijeti dobro raspoloženje i iz ormara izvaditi odjeću za lude izlaske jer je pred njima nova sezona, kao i brojna iznenađenja i velika imena.

Kopirati
Drag cursor here to close