Ruganje?

Meghan ponovno razljutila Britance

Riječ je o Meghaninom teatralnom osvrtu na prvi susret s kraljicom Elizabetom II.
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2022. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je u prvom dijelu dokumentarca Meghan&Harry prikazano mnogo šokantnog sadržaja, jedan detalj posebno je zasmetao prinčeve sunarodnjake.

Riječ je o Meghaninom teatralnom osvrtu na prvi susret s kraljicom Elizabetom II, piše Gloria

"Amerikanci će ovo razumjeti" 

Točnije, dok su pred Netflixovom kamerom razotkrivali sve što su prošli u Harryjevoj domovini otkako su se zaručili, Meghan se osvrnula na zgodu kada je na brzinu učila izvesti naklon i podrugljivo ga je odglumila tijekom intervjua.

Taj bitan dio protokola na dvoru usporedila je sa srednjovjekovnim običajem – i to je jako naživciralo Britance, prenosi Mirror.

Video: Meghan under fire after 

"Amerikanci će ovo razumjeti jer ovdje priređujemo srednjovjekovne večere i turnire s tom tematikom. To je baš tako izgledalo", rekla je.

I onda je napravila ono što možda nije trebala, nasmijala se i podrugljivo ponovila naklon uz riječi: "Drago mi je upoznati vas, Vaše Veličanstvo".

Mnogi su tu scenu ocijenili kao ruganje pokojnoj kraljici i britanskoj kulturi. U bijesnim komentarima moglo se pročitati da se u Ujedinjenom Kraljevstvu od svakoga očekuje pokloniti se monarhu.

Čeka se reakcija kralja 

Pa ipak, novi "običaj", gađanje kralja jajima, što se nedavno dogodilo Harryjevom ocu, kralju Charlesu - monarhiji skloni Britanci nisu spomenuli.

Koliko god kritizirali pobunjeni par, dokumentarac je hit, pa streaming div ne obraća pozornost na kritičare. Ignorirao ih je i tijekom prikazivanja serije Kruna. Prezadovoljni su brojkama. A one govore u prilog Harryju i Meghan.

Naime, samo u prvom danu prikazivanja, njihova priča imala je milijun pregleda u Americi te gotovo 800.000 u Velikoj Britaniji. Kao odmazdu zbog svega što su ispričali, u njegovoj domovini navodno se razmatra mogućnost da im se oduzmu titule vojvoda od Sussexa. Bit će zanimljivo pratiti hoće li kralj morati povući drastičan potez.

Kopirati
Drag cursor here to close