Stradao u prometu

Miljenik mnogih zvijezda: Glazbenik LaShawn Daniels poginuo u 42. godini

''S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini'', navela je u izjavi njegova supruga.
Lifestyle / Zabava | 05. 09. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobitnik Grammyja i kantautor i producent, LaShawn Daniels tragično je preminuo u 42. godini. Njegova supruga April Daniels potvrdila je tužnu vijest izjavom da se dogodila automobilska nesreća u Južnoj Karolini.

''S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini'', rekla je u izjavi.

Tijekom karijere surađivao je s mnogim velikim zvijezdama, a proslavile su ga one sa ženskom grupom Destiny's Child, Lady Gagom, Beyonce, Jennifer Lopez, Spajsicama ali i preminulim Michaelom Jacksonom i Whitney Houston.

Video: Destiny

Neke od najpoznatijih pjesama koje je napisao za spomenute zvijezde su: 'The Boy is Mine', 'Lose My Breath', 'Telephone', 'If You Had My Love' i 'It’s Not Right But It’s Okay'.

Njegova supruga priznala je da on bio čovjek kojemu si mogao vjerovati i koji je bio stup koji je držao cijelu obitelj na okupu. ''Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost za neprestanu ljubav'', iskreno se zahvalila.

Tugu su izrazile i zvijezde glazbene scene.

''Izgubljen sam. LaShawn Daniels preminuo? !!!! Ovaj čovjek je moje vokalne sposobnosti dignuo na nove razine. Jedan od najsmješnijih ljudi s najboljim srcem. Rijedak talent i lijepa duša'', napisao je na Twitteru glazbenik Dawn Richard.

Video: Jennifer Lopez - If You Had My Love (Official Video)
Kopirati
Drag cursor here to close