24. 8. - 26.8.

Ovog vikenda ne propustite Mostar Jazz Festival

Ovaj vikend, u subotu i nedjelju, Mostar će biti domaćin nezaboravnim jazz večerima, dok će u ponedjeljak svi ljubitelji glazbe imati priliku sudjelovati u edukativnim masterclass radionicama.
Lifestyle / Zabava | 21. 08. 2024. u 06:36 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na festivalu će nastupiti vrhunski domaći, regionalni i međunarodni glazbenici, a posjetitelji će uživati u koncertima koji će odjekivati gradom na Neretvi, na platou ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače.

Ove godine, Mostar Jazz Fest stavlja poseban naglasak na digitalno oglašavanje, minimizirajući upotrebu letaka i drugih fizičkih materijala.

"Time smo željeli doprinijeti stvaranju pozitivnih navika u našoj zajednici, vodeći se primjerom ekološke osviještenosti", poručili su organizatori.

Uz glazbu, festival ima i humanitarnu misiju - uljepšati dane djeci koja borave u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru. Tijekom festivala, posjetitelji će moći sudjelovati u prikupljanju sredstava za kupovinu glazbenih instrumenata, čime će se djeci omogućiti ugodniji boravak uz zvuke glazbe.

Program Mostar Jazz Festivala 2024

Subota, 24.8.2024. od 20:00 sati Plato ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:
BDB Trio i Bigesty Septet oduševit će publiku svojim energičnim izvedbama i jedinstvenim spojevima jazza i moderne glazbe.

Nedjelja, 25.8.2024. od 20:00 sati Plato ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:
Dena DeRose, priznata američka pijanistica i vokalistica, osvojiti će vas svojim emotivnim izvedbama, dok će Zvjezdan Ružić sa svojim inovativnim projektom Pianotron donijeti poseban glazbeni doživljaj.

Edukacije i Masterclass radionice

Ponedjeljak, 26.08.2024. Galerija Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače:

• 12:00h: Masterkids radionica za mlađe uzraste, idealna prilika za najmlađe da se upoznaju s glazbom u opuštenom okruženju.

• 19:00h: Masterclass radionice za mlade glazbenike i one koji žele postati, s vrhunskim izvođačima: Bruno Mičetić (gitara), Miha Koren (kontrabas), Inside Swing & Bossa Nova and latin world, Dena DeRose (vokalna radionica).

"Učeći od najboljih, dobit ćete uvid u put od ljubavi prema jazzu i glazbi općenito do profesionalnog uspjeha," poručili su organizatori.

"Mostar Jazz Festival 2024 nije samo festival; to je pokret. Glazbeni doživljaj koji mijenja zajednicu. Pridružite nam se od 24. do 26. kolovoza i budite dio umjetnosti iz srca!", poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close