Idemo Rama!

Rama Sun Fest - Prvi Glazbeni Festival u Rami!

Rama Sun Fest je više od samo glazbe - to je prilika za zajednicu da se okupi, proslavi i podrži kulturnu scenu Rame.
Lifestyle / Zabava | 03. 05. 2024. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Rama sun fest

Pripremite se za spektakl pod otvorenim nebom jer prvi glazbeni festival u Rami dolazi na stadion OŠ Marka Marulića u Prozoru! Rama Sun Fest će se održati 13. kolovoza, donoseći nezaboravnu glazbenu i festivalsku atmosferu.  

Naša pozornica će biti domaćin izvanrednim izvođačima koji će vas držati na nogama cijelu noć! Početak večeri označit će uzbudljivi setovi od strane DJ Palca, pripremajući teren za energične nastupe grupe Brig i vrhunac večeri, neponovljivog Zabranjenog Pušenja!  

Ali to nije sve!

Rama Sun Fest je više od samo glazbe - to je prilika za zajednicu da se okupi, proslavi i podrži kulturnu scenu Rame, navode organizatori, pozivajući sve zainteresirane sponzore da se pridruže ovoj jedinstvenoj manifestaciji i postanu dio povijesti prvog Rama Sun Festa!  

Ulaznice su već dostupne online na event.ba po posebnoj predprodajnoj cijeni od samo 20 KM. Na dan koncerta cijena će skočiti na 30 KM i naravno karte će se moći uzeti fizički u Mammals clubu.Ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog događaja!  

Zabilježite datum, 13. kolovoza, i pridružite nam se na stadionu OŠ Marka Marulića u Prozoru, jer Rama Sun Fest, uz vas dobre ljude, može biti najveći glazbeni događaj godine!

Kopirati
Drag cursor here to close