Večer posvećeno ženama

Regionalnu titulu 'Dama godine' dobila Gruđanka

Po prvi put priznanja Dama godine, dodjeljena su 2014. godine na događaju koji je održan u dvorani Doma Sindikata u Beogradu.
Lifestyle / Zabava | 01. 10. 2018. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Dama godine

''Dama godine region'' predstavlja godišnju dodjelu priznanja uspješnim ženama iz javnog, društvenog i privrednog života  iz regija država i to: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija, Makedonija Albanija, Rumunjska itd..

Laskavu titulu, ove godine je dobila Žana Alpeza iz Gruda.

''Ove godine nam je čast da ste Vi Žana Alpeza dobitnica ove nagrade za svoj doprinos u humanitarno-socijalnom radu, osnaživanju mladih osoba, žena, umrežavanje, implementaciju projekata kako u BiH, tako i šire, dopinos za spisateljski rad kroz izdavanje dvaju knjiga u 2018 godini, doprinos pisanju kroz web portale država regije, volonterski angažman, te mnogo drugoga'', navodi se u priopćenju organizatora ovog događaja.

Inače, po prvi put priznanja  Dama godine, dodjeljena  su 2014. godine na događaju koji je održan u dvorani Doma Sindikata u Beogradu.

Vrnjačka banja domaćin je ovogodišnjeg događaja “DAMA GODINE REGION ” kji se održava 9. listopada, a na kojem će najuspješne žene iz regije dobiti svoja priznanja.

''Uspješnost u poslu ne određuje spol već kvalitet, posvećenost, talenat i osobine. Kako u Srbiji i dalje postoje stereotipi da žene ne mogu biti jednako uspješne kao muškarci, činjenica je, da je u odnosu na ranije, danas sve više žena na liderskim pozicijama, žena koje svojom upornošću i snagom nižu uspjehe na svim poljima. Neke od dama koje su imale privilegiju da se okrune laskavom titulom su između ostalog glumice Tanja Bošković i Ljiljana Stjepanović,  Sanja Marinković, Snežana Dakić, Neda Ukraden, Slavica Squire, Jelena Tomašević, Jelena Baćić Alimpić, uspješne privrednice Bernarda Cecelja,  Edita Dautović, Adisa Tufo i Manuela Plamenova Babačkova, Lena Kovačević, Ksenija Milošević, Nataša Pavlović voditeljica emisije Praktična žena, Irina Vukotić, sestre Gobović, Tijana Dapčevič, Simonida Milojković, Zorica Brunclik i mnoge druge'', navode organizatori.

Kako je događaj posvećen damama, u programu sudjeluju džentlmeni sa glazbene scene koji im poklanjaju najlepše stihove, dok im priznanja uručuju džentlmeni iz sveta kulture, sporta, mode, medija, biznisa i slično.

Partneri koji su pomogli organizaciju događaja .,Vlada republike Srbije,  Internacionalna kompanija Zepter, Ministarstvo za inovacije i tehnologiju Republike Srbije, Privredna komora Srbije, općina Vrnjačka banja, , kancelarija za rodnu ravnopravnost.

Kopirati
Drag cursor here to close