Od 6. do 8. lipnja u Stocu

SMART Fest 2024: Ulaznice za omiljeni hercegovački festival su dostupne na Entrio.ba

Ulaznice su već dostupne za drugi i treći dan festivala, te se mogu osigurati online putem Entrio sustava ili u EXC mjenjačnicama koje se u Hercegovini
Lifestyle / Zabava | 08. 05. 2024. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetnu sezonu zabavnih druženja i ove će godine otvoriti SMART Fest (Stolac Music and ARTs festival) koji se održava od 6. do 8. lipnja u Stocu. Za samo mjesec dana, obožavatelji urbanog duha imat će priliku uživati u raznolikom programu koji spaja kazalište, uličnu umjetnost i glazbu, uz posebnu pažnju posvećenu najmlađima.

Ulaznice su već dostupne za drugi i treći dan festivala, te se mogu osigurati online putem Entrio sustava ili u EXC mjenjačnicama koje se u Hercegovini nalaze u mostarskim tržnim centrima Mepas Mall i Plaza, te u Gallery Mallu u Čitluku. Cijena ulaznice za pojedinačni događaj iznosi 10 KM.

Festival 6. lipnja otvara predstava za djecu Lutkarskog kazališta Mostar u Kulturnom centru Stolac, a ulaz na ovu predstavu je besplatan. Zatim će, drugog dana festivala, 7. lipnja, Kulturni centar Stolac biti domaćin nastupu popularnog hrvatskog stand up komičara i glumca Željka Pervana koji će predstaviti svoj novi komad "Nema meni domene". S obzirom na ograničen broj mjesta, posjetitelji su pozvani osigurati svoje ulaznice unaprijed.

Treći dan festivala, 8. lipnja, donosi nezaboravan koncertni program koji će započeti nastupom jednog od najtraženijih mladih glazbenika, Adija Šoše, s AL Music Bendom. Nakon toga, pozornicu će zauzeti legendarni hercegovački bend Zoster, predstavljajući svoj novi album "Najgori", a neizostavna je i izvedba kultnih hitova poput "Ko je jamio", "Banana Stejt", "Utopija" i mnogih drugih. Ulaznice za treći dan festivala također su dostupne online.

Napomena: Ulaznice kupljene online mogu se jednostavno prikazati na mobilnom telefonu prilikom ulaska na festival, bez potrebe za printanjem.

Za više informacija i novosti pratite nas na društvenim mrežama i posjetite službenu web stranicu festivala Smart-fest.ba.

Vidimo se na SMART Festu 2024!

 

Kopirati
Drag cursor here to close