Ne propustite!

Sve je spremno za spektakl Nene Murića u Domu mladih 20.9.

Posebne gošće na koncertu Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić
Lifestyle / Zabava | 11. 09. 2024. u 14:14 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za veliki solistički koncert Nene Murića u Domu mladih u Sarajevu, na kojem će ovaj vrhunski pjevač i miljenik sarajevske publike 20.9. pozornicu podijeliti i s četiri poznate gošće. Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić upotpunit će svojim vokalima Neninu koncertnu noć za pamćenje, a popularni pjevač je oduševljen da će mu se upravo ove pjevačice pridružiti na sceni. „Posebnu pažnju sam usmjerio na odabir gostiju. Veoma sam sretan i ponosan što ću scenu podijeliti upravo s ove četiri sjajne dame“, istaknuo je Neno i otkrio da je koncert koji je pred njim dugo i pomno pripremao.

„Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za ovaj veliki solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju s publikom. Pomno smo birali repertoar, spremali scenografiju i vizualni identitet koji će pratiti koncert“, otkrio nam je Neno i naglasio da će koncert biti podijeljen u dva dijela. Prvi dio koncerta bit će presjek Neninih najvećih hitova i autorskih pjesama, dok će u drugom dijelu za publiku izvesti obrade najpopularnijih pop skladbi koje posebno voli i koje često pjeva na zabavama i feštama. Naravno, bit će tu i dueta i posebnih iznenađenja za publiku.

„Drugi dio koncerta bit će glazbeni hommage najljepšim boemskim pjesmama, bez kojih nijedan dernek ne može proći. S gošćama ću otpjevati nekoliko poznatih dueta, ali će publika imati priliku uživati i u njihovom repertoaru. Dođite u Dom mladih 20.9. da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju", poručio je Neno, koji je svoje brojne fanove nedavno obradovao i novim singlom, pjesmom „Ko sam ti ja" koja je postala pravi ljetni hit.

Ulaznice za predstojeći solistički koncert Nene Murića 20. septembra u Domu mladih s početkom u 21h u prodaji se mogu kupiti online na platformi kupikartu.ba i na blagajnama Skenderije i BKC-a.

Kopirati
Drag cursor here to close