"Usta na usta"

VIDEO | Svećenik poslušao hit Bube Corellija: Drage feministkinje, zašto ovo dopuštate?

Don Tomislav Lukač osvrnuo se na pjesmu repera Bube Corellija.
Lifestyle / Zabava | 15. 05. 2024. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Don Tomislav Lukač iz Kaštel Štafilića najpopularniji je hrvatski tiktoker među svećenicima i na društvenoj mreži prati ga više od 30 tisuća ljudi.

Poznat je široj domaćoj javnosti zbog Tik Tok videa u kojima komentira razne društvene teme, piše Showbuzz.hr

Nakon što je nedavno s pratiteljima podijelio svoje mišljenje o pjesmi "Mamma mia" repera Grše, koja je bila veliki hit, sad se osvrnuo na Eurosong, ali i na pjesmu repera Bube Corellija.

"Zašto u današnje vrijeme svaka pjesma da bi bila popularna mora na površan i vulgaran način govoriti o ženskom tijelu? Drage feministkinje, koje se borite za ženska prava, zašto ovo dopuštate? Zašto se ne pobunite? Pijana se mazi s konobaricom, zna šta me pali. Znači, ljudi, jesmo mi svjesni što mi riskiramo slušati i što mi riskiramo pjevati? Mi riskiramo pjevati to da nam je privlačno da nam se cura koja nam se sviđa mazi s konobaricom. Nije tu da se uda, ne bi vezu ni muža, samo bez obaveza posteljinu gužva", čitao je stihove pa dodao.

"Nažalost, opet prepovršno jer ne znam koliko netko cijeni svoje tijelo ako mu nije problem dati ga nekome koga je upoznao tu istu večer", bio je njegov zaključak.

@dontomolukac Usta na usta - Buba Corelli Izazov za tebe na kraju videa! #fyp #foryou #foryoupage #fypviral original sound - dontomislavlukac
Kopirati
Drag cursor here to close