Sine moj!

Thompson u Dugopolju pred 35 tisuća ljudi posvetio pjesmu bolesnom sinu

Lifestyle / Zabava | 17. 08. 2024. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugopolje je u petak gorjelo od plamene ljubavi fanova i zažarenih domoljubnih stihova Thompsonovih pjesama.

Preko 35 tisuća poklonika njegovog glazbenog opusa pjevalo je u jedan glas svaku njegovu pjesmu. Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada se Thompson obratio publici ovim riječima:

"Slijedeću pjesmu posvećujem svoj djeci. Ja večeras ne bih bio ovdje da nije bilo ovog momka, za kojeg ste svi molili. Hvala vam na tome. I on je ovdje s nama večeras. Sine dragi, voli te tvoj tata, tebe i tvoje sestre i brata", riječi su koje je Perković prvenstveno posvetio svom ozbiljno bolesnom sinu.

Nakon toga je zapjevao "Sine moj", što je publika nagradila pljeskom, ovacijama i ujednačenim pjevanjem. Stadionom su odzvanjale emotivne riječi pjesme i skandiranje: "Marko, Marko!"

Uz pjesme koje slave domoljublje, vjeru i hrvatsku povijest, ova večer je bila posebna za sve prisutne, a posebno za one koji su prvi put doživjeli energiju Thompsonovih hitova uživo.

"Okrenimo ruke prema Bogu, prema Kristu, našoj Majci gore i svim svecima i zapjevajmo: 'Neću izdat ja'", pozvao je Thompson, nakon čega su sve ruke bile u zraku.

Nije uopće upitno hoće li Dugopolje pamtiti ovi večerašnji koncert još dugo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Večer je započela s velikim očekivanjima, a stadion je dva i pol sata prije početka koncerta već bio ispunjen Thompsonovim fanovima.

Tijekom koncerta se zaručio mladi par. Jedan je mladić pred svima zaprosio svoju djevojku, a ona mu je odgovorila potvrdno.

Poljubili su se, a potom je krenulo slavlje.

Prije ovog spektakla, Thompson je održao dva velika koncerta u Imotskome, a s jednakim entuzijazmom publika je i u Dugopolju dočekala svog omiljenog izvođača.

Kopirati
Drag cursor here to close