Traže novac

Tony Cetinski o dugogodišnjoj borbi: Prijavite i blokirajte!

Svaki lažni profil Cetinski je prijavio nadležnim institucijama, ali godinama nema pomaka u zaustavljanju izrade novih lažnih profila.
Lifestyle / Zabava | 03. 07. 2024. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovo više nije normalno! Prijavite i blokirajte! Ne nasjedate! Svakodnevno sviću novi lažni profil koji traže vaše podatke. Jeste li se i vi susreli s prevarantima na mrežama?", upitao je uzrujano Tony Cetinski (55) uz video u kojem pokazuje koliko lažnih profila postoji koji koriste njegov identitet kako bi prevarili njegove obožavatelje.

Lažni profili koji se pretvaraju da su Tony njegovim obožavateljima šalju privatne poruke i najčešće ih traže novac, prenose 24 sata

"Moji pratitelji jako dobro znaju koji je pravi privatni i poslovni profil, ali svakodnevno maltretiranje uvijek zbunjuje ljude i svi se pitamo kakva su to ljudska bića i koja je to vrsta ljudi koja se bavi uopće ovakvim stvarima", govori nam Cetinski.

Godinama upozorava pratitelje da ne nasjedaju na lažne profile koji prikupljaju novac u njegovo ime. Svaki lažni profil Cetinski je prijavio nadležnim institucijama, ali godinama nema pomaka u zaustavljanju izrade novih lažnih profila.

"Gotovo 10 godina prijavljivanja i blokiranja lažnih profila nije baš puno donijelo korisnoga. Jednostavno nemoguća borba. Mislim da institucije ni nemaju pravo oružje za te probleme i to je tužno", zaključio je glazbenik.

Nažalost, Cetinski nije jedini koji se s tim problemom bori godinama. Tonči Huljić, Jacques Houdek, Tončica Čeljuska, Sandi Cenov..., a među najnovijima je i pjevačica Danijela Martinović, koja je nedavno upozorila obožavatelje na još jedan lažni profil koji koristi njezin identitet kako bi prevario njezine obožavatelje.

Dodala je i da netko tko taj profil koristi ljudima šalje varljive poruke.

"Dragi svi, pojavio se još jedan lažan profil koji se lažno predstavlja i u moje ime šalje varljive poruke. @danijela martinovic službeno je profil koji je u pitanju, molim Vas ako možete prijavite navedeni profil",  stoji u objavi.

Kopirati
Drag cursor here to close