Milijarde lajkova

TOP 5 najpopularnijih objava na instagramu u 2021. godini

Lifestyle / Zabava | 06. 01. 2022. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljeno je koje su objave podijeljene na Instagramu u 2021. godini skupile najviše lajkova, piše E! Online, prenosi Index

Na prvom mjestu je fotografija Cristiana Ronalda. Objavio je da sa svojom partnericom Georginom Rodriguez čeka blizance, a ta je fotografija od kraja listopada do danas skupila više od 32 milijuna lajkova.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Presretni smo što možemo objaviti da čekamo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo", napisao je slavni nogometaš uz objavu na kojoj Georgina i on drže fotografiju ultrazvuka. Cristiano ima 387 milijuna pratitelja, a tu fotografiju komentiralo je pola milijuna ljudi.

Druga najlajkanija fotografija nalazi se na profilu pjevačice Ariane Grande. Riječ je o fotografiji s njenog vjenčanja s Daltonom Gomezom. Taj je prizor dobio 26 milijuna lajkova.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Na trećem mjestu je Kylie Jenner, koja je objavila snimku kojom je javnost obavijestila da je trudna. Ta je snimka pregledana 154 milijuna puta i ima 24 milijuna lajkova. Nakon nje slijedi pjevačica Billie Eilish, koja je iznenadila fanove novom frizurom u ožujku prošle godine. Njenu promjenu lajkala su 23 milijuna ljudi.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Peto mjesto pripalo je Lionelu Messiju. Njegovu fotografiju, koju je objavio nakon potpisivanja za francuski nogometni klub PSG, lajkala su 22 milijuna ljudi. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

Kopirati
Drag cursor here to close