Stadion "Police"

Trebinje spremno za spektakl: Bijelo dugme i vrhunska produkcija na stadionu Police 3. kolovoza

Očekuje se preko 10.000 posjetitelja. Posebna atmosfera i jedinstvena energija privlače publiku iz svih krajeva, stvarajući nezaboravno večer koje će se dugo pamtiti.
Lifestyle / Zabava | 02. 08. 2024. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremite se za nezaboravan muzički doživljaj, jer Trebinje će 3. kolovoza postati muzički centar na Balkanu, kada na nogometnom stadionu Police u originalnom sastavu nastupi legendarna grupa Bijelo dugme. Ono što ovaj koncert izdvaja od svih dosadašnjih jeste nivo produkcije koji dosad nije viđen u ovom gradu.

Za potrebe organizacije spektakla, Euphoria marketing je u Trebinje dovela više od 10 kamiona opreme – audio, video i ugostiteljske, kao i 150 ljudi, kako bi svaki detalj spektakla koji se priprema bio besprijekoran. Više desetina ljudi, od stručnjaka za zvuk i rasvjetu do tehničara i organizatora, radi danonoćno kako bi vam pružili iskustvo koje će se prepričavati.

Na stadionu Police postavlja se vrhunska audio-vizuelna oprema koja osigurava da će svaki ton i svaki svjetlosni efekat biti savršeno doživljen. Ovaj događaj nije samo koncert – to je muzičko-scenski spektakl koji će postaviti nove standarde u Trebinju i šire.

SAD ILI NIKAD

Veliki broj turista iz cijele regije, koji upravo sada odmor provode na moru, već je osigurao ulaznice i potvrdio dolazak na koncert. Očekuje se preko 10.000 posjetitelja. Posebna atmosfera i jedinstvena energija privlače publiku iz svih krajeva, stvarajući nezaboravno večer koje će se dugo pamtiti.

Za fenomenalnu atmosferu na koncertu zadužen je rock sastav legendarne grupe Bijelo dugme, na čelu sa Goranom Bregovićem, koja ove godine vjerovatno posljednjom turnejom obilježava 50 godina od osnivanja grupe.

Posljednje ulaznice dostupne su na platformi Gigstix.ba, Gigstix.me, Poštama Srpske, trgu Platani i Tobacco S Press.

Pogledajte mapu ulaska za koncert koji će se održati 3. kolovoza.

Dođite i prisustvujte povijesti, jer Trebinje ovako nešto nije doživjelo nikada!

Kopirati
Drag cursor here to close