Požurite po svoju ulaznicu!

Trećina ulaznica za koncert Matije Cveka u Herceg etno selu u Međugorju već rasprodana

Veliko zanimanje za koncerte jednog od najtraženijih glazbenika iz Hrvatske
Lifestyle / Zabava | 25. 05. 2024. u 21:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano i za ovaj hercegovački koncert sjajnog Matije Cveka vlada veliki interes, a kako i ne, kada će publika imati priliku slušati Matiju Cveka pod vedrim nebom u posebnom ambijentu impozantnog amfiteatra Herceg etno sela biti, što će biti poseban doživljaj, koji se nikako ne propušta.

Jedan od najtraženijih hrvatskih izvođača Matija Cvek sa svojim bendom The Funkensteins 8. kolovoza stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju.

Foto: PR / Koncert Matije Cveka u Herceg etno selu u Međugorju

Ulaznice za ovaj traženi koncert u prodaji su na info pultu Mepas Mall u Mostaru, entrio prodajnim mjestima Mjenjačnica u PLAZA Mostar, Mjenjačnica u Gallery Mall i online preko entrio.ba gdje je dostupan još mali broj i VIP ulaznica. Trenutno su dostupne po cijeni 35 KM, dok su regular za tribine 30 KM.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona.

 Više informacija o koncertu na društvenim mrežama organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close