Od Bunura do Starog mosta

U Mostaru održana "Šlaufijada", pobjedu "za dlaku" odnijela ekipa "Grade moj"

Na ovogodišnjoj "Šlaufijadi" pobijedila je ekipa "Grade moj" koju su činili Admir Delić i Emel Tiro, inače, članovi Kluba skakača u vodu "Mostari".
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2024. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u subotu održana "Šlaufijada", kao jedan od sadržaja koji su uvod u skokove sa Starog mosta koji se održavaju u nedjelju.

Među osam ekipa koliko ih se bilo prijavilo, njih pet je na kraju sudjelovalo u ovom natjecanju, čiji je zadatak da se na gumama od traktora, kamiona, bagera i sličnih vozila spuste i doveslaju rukama i nogama, pa i uz pomoć papuča koje služe kao vesla, od Bunurskog do Starog mosta.

Pobijedila je ekipa "Grade moj" koju su činili Admir Delić i Emel Tiro, inače, članovi Kluba skakača u vodu "Mostari", piše Avaz.

"Ovo mi je prvo sudjelovanje na 'Šlaufijadi' i mislim da ću se od sada svake godine natjecati, jer je bilo baš zabavno. Za dlaku smo pobijedili", rekao je Delić, dok je mladi Tiro naveo kako je najvažnije poznavati Neretvu i njene brzace.

"Dugo vremena 'Šlaufijada' nije održavana, a oživjeli smo je prije tri godine i to mi je baš drago", naveo je Tiro.

Ermin Zukanović koji je ispred "Mostara" bio zadužen za organizaciju "Šlaufijade" podsjetio je na to da je to svojevremeno bila dječja igra na Neretvi.

"Dječaci koji su se nekad igrali, a koji se sada kao odrasli ljudi natječu, jer, malo je teško mlađu raju privući, ali bit ćemo uporni u tome, jer to je jedan od ciljeva. Raduje nas da svake godine ima dovoljan broj ekipa kako bi se natjecanje održalo, a bilo je zanimljivo jer se, takoreći, u milimetrima vodila borba između prvog i drugog mjesta", kazao je Zukanović.

Drugo mjesto je pripalo ekipi "Oručluk", a treće "Zip line-Stari most".

Kopirati
Drag cursor here to close