Oksana Voevodina

Udala se i prešla na islam: Ruska kraljica ljepote sad je prava kraljica!

Prema navodima stranih medija, na vjenčanju nije bilo alkohola, a hrana je bila halal. Mladoženja je nosio tradicionalnu malezijsku odjeću, a mlada je obukla klasičnu vjenčanicu. Ona će se od sada zvati Rihana
Lifestyle / Zabava | 29. 11. 2018. u 07:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruska kraljica ljepote Oksana Voevodina (25) se prije nekoliko dana udala za malezijskog kralja Muhammada V koji je od nje stariji 24 godine. Ona je također promijenila vjeru, te se sad zove Rihana.

Oksana nije kazala kako je upoznala supruga, ali je otkrila da smatra da muškarac mora biti glavni u kući, kao i da mora zarađivati više nego žena.

Ova ljepotica, koja je radila kao manekenka u Kini i Tajlandu, 2015. godine osvojila je titulu najljepše žene Moskve. Otac joj je ortopedski kirurg, a majka joj je isto natjecala na izboru ljepote.

Priznala je da je kao djevojčica bila nesretna zbog svoje mršavosti.

“U školi sam uvijek bila najviša i najmršavija zbog čega sam imala komplekse. Tek sam kasnije shvatila da mi je to prednost i da me dečki gledaju više nego deblje i niže djevojke “, izjavila je.

"Kada sam išla u školu bila sam jako nestašna. Voljela sam skejt, bicikle i dječake koji su ih vozili i takmičili se. I sama sam obožavala voziti bicikl. Smatram da muškarac mora biti glava obitelji i da ne treba zarađivati manje od žene", rekla je.

Vjenčanje se održalo u Moskvi, u koncertnoj dvorani „Barvikha Luxury Village“. 

Prema navodima stranih medija, na vjenčanju nije bilo alkohola, a hrana je bila halal. Mladoženja je nosio tradicionalnu malezijsku odjeću, a mlada je obukla klasičnu vjenčanicu. Ona će se od sada zvati Rihana Oxana Gorbatenko.

Muhammad V. : Kralj sa mandatom od pet godina

Kralj Muhammad V. (službeno 15. „Yang di-Pertuan Agong“) veliki je vjernik i njegova titula kralja je izborna.

Kraljem Malezije postao je u prosincu 2016. i biran je na mandat od pet godina.

Obrazovan je u najboljim školama, a doplomaciju je studirao na St Cross Collegeu (Oxford ).

Malezija je parlamentarna monarhija od stjecanja neovisnosti od Velike Britanije 1957. godine. Država je podijeljena na devet saveznih država na čelu kojih se nalaze monasi koji se svakih pet godina smjenjuju i na malezijskom prijestolju.

Zakonodavna i izvršna vlast u Maleziji u rukama su parlamenta i vlade te zemlje, a kralj je simbolična titula, ali ima i status čuvara tradicije i islama među populacijom malajskih muslimana.

Kopirati
Drag cursor here to close