Nižu se komentari

VIDEO | Je li Billie Eilish iskopirala hit Olivera i Gibonnija?

Radi se o pjesmi "Birds of a Feather" koja na YouTubeu trenutno ima preko dva milijuna pregleda.
Lifestyle / Zabava | 04. 06. 2024. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dva tjedna Billie Eilish je izdala novi album, a jedna pjesma s albuma posebno je privukla pažnju njenih fanova s Balkana.

Naime, melodija te pjesme podsjeća na hit Olivera Dragojevića i Gibonnija.

Radi se o pjesmi "Birds of a Feather" koja na YouTubeu trenutno ima preko dva milijuna pregleda.

Nekoliko dana nakon njenog izlaska, slušatelji iz regije su na društvenim mrežama počeli komentirati sličnost s poznatom numerom.

Mnogi su prepoznali da riff iz pjesme Billie Eilish podsjeća na hit Olivera Dragojevića i Gibonnija "U ljubav vjere nemam".

To su više puta naglasili u komentarima ispod YouTube videa.

"Zvuči kao Oliverova pjesma", "Ovo je melodija Olivera Dragojevića 'U ljubav vjere nemam'. On je legenda na Balkanu", napisali su neki od njih.

Na TikToku jedna korisnica je napravila mashup obje pjesme kako bi pokazala koliko su slične.

@juznijetuznije Da li ste čuli novu pesmu od Billie Eilish i da li vas podseća na U ljubav vjere nemam od Olivera Dragojevića? Obe pesme me asociraju na more, pa sam napravila mashup #fyp #fypagetiktok #music #singer #viral #billieeilish #birdsofafeather #cover #uljubavvjerenemam #oliverdragojevic #cover #foryoupage ♬ original sound - juznijetuznije

Pjesma "Birds of a Feather" nalazi se na albumu "Hit Me Hard and Soft", njenom trećem po redu, koji sadrži 10 novih pjesama. Billie je za BBC Radio 1 izjavila: "Ovaj album je najdraža stvar koju sam ikada napravila. Ne mogu biti ponosnija."

Pjevačica će kasnije ove godine krenuti na svjetsku turneju, posjećujući Sjevernu Ameriku i Australiju prije nego što stigne u Europu sljedećeg aprila.

Kopirati
Drag cursor here to close