Snimanje spota

VIDEO | Keba želio skočiti sa Starog mosta, pa se ubrzo predomislio

Pjevač je sa "Mostarskim tamburašima" snimio spot za pjesmu "Svilene košulje", a većina scena snimljena je baš u najljepšim dijelovima grada na Neretvi.
Lifestyle / Zabava | 25. 09. 2024. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Dragan Kojić Keba napravio je u utorak opću pometnju u Mostaru kada se usred dana pojavio na glavnim ulicama.

Naime, pjevač je sa "Mostarskim tamburašima" snimio spot za pjesmu "Svilene košulje", a većina scena snimljena je baš u najljepšim dijelovima grada na Neretvi.

Snimanje spota izazvalo je veliku pažnju građana i turista, pa su svi zastali da pogledaju što se događa.

U jednom trenutku, Keba se sa okupljenima našalio, pa je pokušao skočiti sa Starog mosta, ali se za samo nekoliko trenutaka predomislio.

Inače, "Grand" je nedavno saznao da je Keba snimio i pjesmu sa prošlogodišnjom finalistkinjom "Zvezda Granda", ali pjevač nije želio otkriti o kojoj natjecateljici je riječ.

"Ja za sebe mogu reći da sam najbolji čuvar tajni, ali u ovom slučaju to je baš neizvodljivo, jer se u "Grandu" već šuška o duetskoj pjesmi, pa sad mogu to i potvrditi. Dok je trajalo natjecanje, došao sam na ideju o duetu sa nekim i tako je sve počelo. Dobio sam odobrenje od direktora Šljivića koji je imao svoje prijedloge, a ja svoje, ali i od poglavice Saše Popovića, kog sam odmilja tako zvao tijekom natjecanja, a kojem se moja ideja baš dopala", rekao je Keba, piše Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close