Show program

Atraktivne performerice u društvu sportaša otvorile La Fiesta ljetnu turneju

Lifestyle / Putujte s nama | 15. 06. 2015. u 05:58 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spektakularnim performansom otvorena je ljetna La Fiesta turneja. Show program koji ostavlja bez daha iz dubrovačkog je Revelina, u kojem će imati svoju ljetnu rezidenciju, krenuo na put Hrvatskom.

Plesna glazba svjetskih DJ-a i performeri u glamuroznim kostimima oduševili su rukometaše Maria Vuglača i Domagoja Pavlovića, vaterpolistu Hrvoja Benića, hrvatskog glumca s londonskom adresom Filipa Krenusa te stotine rasplesanih posjetitelja jednog od najljepših klubova Hrvatske.

Novi koncept zabave mamac je za brojne turiste, kao i hrvatske ljubitelje zabave, a spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno potpuno višeosjetilno putovanje.

Rukometas Mario Vuglacˇ

Uz Revelin, La Fiesta program se nastavlja u klubu Noa na Zrću 15. srpnja, uz DJ-a Juliana Jordana te rezidenta La Fieste Dj-a Alexandera Soma koji producira za svjetske DJ zvijezde Davida Guettu i Showteka.

Uz njih nastupaju i violinist Miguel Lara, akrobati iz umjetničkog spektakla Cirque de sollei te 20 plesnih performera koji će nastupima upotpuniti prvu party avanturu na Zrću.

Ljetne rezidencije u prestižnim hrvatskim klubovima velika su uvertira za nadolazeći Split Beach Festival, kada će na velikoj pozornici plaže Bačvice, 8. kolovoza La Fiesta pokazati svu svoju raskoš.

U sklopu La Fiesta grand edition programa nastupit će Dimiri Vangelis & Wyman - popularni DJ duo iz Švedske, koji trese glazbene ljestvice s hitovima Payback i Another Love. Uz njih će nastupiti  i glazbenici Alexander Som, House South Brothers, Nalaya Brown, Miguel Lara te više od 40 umjetnika iz cijeloga svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close