Humane mostarske mame

Baka Šima treba pomoć dobrih ljudi

Lifestyle / Putujte s nama | 15. 12. 2014. u 15:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baka Šima živi sama u Podgorju bez mirovine i ikakvih prihoda. Šima nema nogu, te su joj potrebni hrana, pelene i lijekovi.

U posjeti baki bile su Humane mostarske mame na FB koje su uputile apel pomoći za baku Šimu.

''Bogu hvala, što smo saznale za nju, da smo mogli je posjetiti i vidjeti u kakvim (ne)uvjetima živi, ova dobra starica. Srećom, pa ima krasnu mladu nećakinju koja joj navrati i pripomogne u kući ponekad, no ona živi daleko'', navele su Humane mostarske mame na FB.

''Suze na licu i njoj i nama. Ponijele smo joj paket hrane, a saznale smo da joj trebaju i lijekovi i pelene, to što pored hrane najviše treba. A mi smo još primijetile, da nema nikakvu perilicu rublja, tako da danima je u istoj odjeći, jer je nemoćna da sebi išta opere. Srce nam je slomljeno, ali doslovno'', navode humanitarke.

Humane mostarske mame apeliraju na sve koji mogu pomoći, te ističu kako su baki prioritetno potrebni hrana, pelene i lijekovi.

''Najmanje što možemo učiniti za nju, jest, organizirati akciju za nju, hrana, pelene, lijekovi, i ako slučajno netko može pokloniti svoju polovnu perilicu, bilo bi super, ali ove prethodno nabrojane stvari su primarne. Hvala vam, što nas pratite i nadamo se da ćete pomoći nam da ovu baku bar malo otrgnemo iz svakodnevnog sivila u ovo blagdansko vrijeme'', stoji u apelu Humanih mostarskih mama na FB.

U suradnji Humanih mama s caffe barom ''Book'' koji se nalazi na vrhu Avenije u Mostaru namirnice za ovu akciju možete ostaviti od 8 do 22 sata svaki dan.

Kopirati
Drag cursor here to close