Donatorske manifestacije

Bh. građani iz Ujedinjenih Arapskih emirata skupljaju pomoć za BiH

Lifestyle / Putujte s nama | 23. 05. 2014. u 12:34 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na inicijativu neformalne grupe građana Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) u posljednja tri dana uspostavljena je komunikacija s Veleposlanstvom BiH u Abu Dabiju radi poboljšanja komunikacije i kooperacije između Veleposlanstva i bh. građana u UAE radi sakupljanja donacija za bh. građane koji su pogođeni poplavama u BiH.

Kako je u kratkoj izjavi za Agenciju FENA potvrdila Lejla Borić, članica Udruženja Bosanaca u UAE prvi korak ka trajnom i uspješnom ujedinjenju Bosanaca je okupljanje u Veleposlanstvu BiH 25. svibnja odakle će sve prikupljene namirnice u narednim danima biti isporučene u Bosnu.

Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Abu Dabiju je već kontaktirala sve dužnosnike u UAE, kao i mnoge druge humanitarne organizacije i biznismene u ovoj prijateljskoj zemlji, s molbom da pomognu žrtvama poplava.

U narednom razdoblju namjerava se organizirati i više donatorskih manifestacija u Abu Dabiju, Dubaiju i drugim gradovima radi prikupljanja financijske i druge pomoći žrtvama ove velike prirodne katastrofe koja je pogodila BiH.

Stoga su pozvani svi zainteresirani da u naredna dva dana doniraju higijenske proizvode (sapune, šampone, paste za zube, maramice i vlažne maramice), dječju hranu, dječji puder, mlijeko u prahu, pelene, kavu, konzerviranu hranu, instant supe i ostalo.

Pomoć će BiH biti isporučena putem Veleposlanstva BiH i Etihad Airwaysa.

Kopirati
Drag cursor here to close