Bizarno svetište

Big Mac, molim. Amen!

Lifestyle / Putujte s nama | 01. 07. 2011. u 10:28 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvu zabilježenu misu u McDonald'su održao je nedavno svećenik Richard Barron iz britanskog okruga Kent. Svećenik čiji je najdraži sendvič McFish misu će držati svakog petka jer se i vlasnici restorana sviđa taj koncept.

U restoranu ima mnogo školske djece koja postavljaju bitna pitanja kojih se odrasli možda srame, kao što je pitanje o postojanju Boga', pojašnjava Barron

Svećenik je nakon mise spreman dječici i ostalim prisutnima odgovarati na pitanja i upustiti se u opušteniji razgovor s njima, a za sada se čini kako takav pristup odgovara svima. 

Gosti restorana u početku su bili zbunjeni neobičnom prisutnošću, no priznaju da je svećenik drag čovjek, iako nisu sigurni koliko će posjetitelja popularnog restorana uspjeti preobratiti. 

Jedan od njih, 31-godišnji Chris Dennis priznaje: 'Malo je čudno svratiti na burger i vidjeti svećenika kako obilazi restoran i razgovara s ljudima. Čovjek se čini super, ali sumnjam da će od nekoga ovdje napraviti preobraćenika.' 

Vlasnica Maxine Hunt također priznaje da joj odgovara prisutnost svećenika jer joj se čini da je atrakcija koja privlači više gostiju nego što ih odbija. 

Kopirati
Drag cursor here to close