Štefanijino šetalište

Dođite na tematski party gdje vas čeka mnoštvo nagrada

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 06. 2011. u 08:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li znali da se popularnost jagoda raširila tek kad je francuski israživač Amédée-François Frézie 1714. iz Patagonije (današnji Čile) donio neobične plodove koje je kraljica Antoinet koja ih je počela konzumirati uz pjenušac.

Vođeni ovom idejom, vrhunski čileanski enolozi napravili su pravo umjetničko djelo spajajući pulpu patagonijske jagode s najfinijim pjenušcem.

Pivnica Štefanijino šetalište u utorak, 21. 06. organizira tematski party posvećen ovom jedinstvenom pjenušcu. FRESITA je pjenušac s pulpom patagonijske jagode, bez umjetnih aroma i bilo kakve kemije.

Pjenušac je to od najkvalitetnijih sorti čileanskog vina s dodatkom ručno branih patagonijskih divljih jagoda. Fresita podiže atmosferu, opušta ali u isto vrijeme i razveseljava. Druženja uz FRESITU su nezaboravna! Potuno prirodni sastojci osiguravaju bezbrižan i bezposljedičan "dan poslije" :)

Party je tematski te za sve kreativne koji odgovore na izazov teme Patagonijske jagode ili Čilea osigurane su prekrasne nagrade. Odjenite se u crveno, donesite neki detalj ili smislite bilo kakav način da uz Fresitu tu večer nazdravite strasti, a mi ćemo Vas zapaziti i nagraditi...

Fresita će specijalno tu večer biti snižena na vrlo povoljne cijene. Ovaj jedinstveni pjenušac možete konzumirati i u malim bocama od 0,2L po promo cijeni od 3 KM, ali i počastiti cijelo društvo s pravom šampanjskom bocom od 0,7L za svega 20 KM tu večer...

Naš kuharski tim će vas častiti posebno osmišljenim snackom od jagoda! :)

Pobrinuli smo se i za glazbu u živo. Duo The Wizards, (don Carlos & Don Zvone) tu večer bit će prepuni zavodničke južnoameričke energije, te će nas zagrijati ritmovima i notama poput patagonijskog vulkana!

Upozorenje: Fresita je vrlo zavodljiva, postoji opasnost da se zaljubite u nju, no ne brinite, ljubav s Fresitom uvijek ima Happy Ending!!!

Kopirati
Drag cursor here to close