Sabor Frame Hercegovine

Framaši iz cijele Hercegovine dijelili besplatne zagrljaje u središtu Širokog Brijega

Lifestyle / Putujte s nama | 10. 05. 2014. u 16:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u Širokom Brijegu počeo IV. Sabora Frame Hercegovine, a tijekom subote framaši su se družili kroz razne aktivnosti, a najistaknutija bila je zasigurno ”evangelizacija” u središtu Širokog Brijega, kako su je oni nazvali.

Naime, framaši iz cijele Hercegovine su na nekoliko lokacija u gradu građanima dijelili bombone, balone i besplatne zagrljaje. Upravo ovo posljednje najviše je razveseljavalo Širokobriježanke i Širokobriježane, a svaki zagrljaj framaši su proslavljali burnim pljeskom.

Prije ove aktivnosti ispred širokobriješke crkve bio je sastanak svih framaša koji su podijeljeni u grupe izvršavali svoje zadatke. Neke grupe su radile s malim glasnicima, odnosno mladim framašima koji idu još u osnovnu školu, druga grupa je čistila park fra Didaka Buntića, a većina se pak spustila s Brijega u grad i vršila ‘evangelizaciju’ u središtu grada.

Kruna subotnjeg programa bit će večeras u 21 sat gdje će framaši održati predstavu ”Popravite kuću moju”, a pozvali su i sve građanke i građane Širokog Brijega da im se pridruže u prekrasnom noćnom ambijentu ispred širokobriješke crkve.

Kopirati
Drag cursor here to close