Koncert duhovne glazbe

Humanitarni koncert 'Pomozimo zajedno!'

Lifestyle / Putujte s nama | 19. 05. 2014. u 12:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga 'fra Mladen Hrkać' i Bogoslovi Hercegovačke Franjevačke Provincije organiziraju humanitarni koncert duhovne glazbe 'Pomozimo zajedno!' koji će se održati u nedjelju, 1. lipnja, u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb s početkom u 20 sati.

Povod održavanja koncerta je obilježavanje druge godišnjice osnivanja Udruge te završetak akcije 'Pomozimo zajedno' za nabavu prilagođenog kombi vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba.

Cjelokupan prihod od ulaznica, koje će iznositi 100 kuna, bit će namijenjen za fond Udruge za nabavu prilagođenog kombi vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba koji se nalaze na liječenju u Zagrebu a dolaze iz Bosne i Hercegovine.

Izvođači koji će ovom događaju dati doprinos izvedbom svima dobro znanih duhovnih skladbi su Ivan Mikulić Civa, Sestre Marija i Ivana Husar, Željko Bebek, Maja Blagdan, Sestre Palić, Frama Široki Brijeg, glazbenica Lucija Zovko iz Širokog Brijega, Bogoslovi Hercegovačke Franjevačke Provincije te bend Sliryc33.

Ulaznice u predprodaji možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Club Roko, Restoran Mostovi, Pepper’s Bar te narudžbom na mobitel 099/5533 111.
Na dan održavanja koncerta, ulaznice možete kupiti ispred Kristalne dvorane hotela The Westin Zagreb.

Kopirati
Drag cursor here to close