Poziv za spas

Humanitarni telefon udruge ''Fra Mladen Hrkać'' za pomoć žrtvama poplava

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 05. 2014. u 12:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga ''Fra Mladen Hrkać'' se priključuje akciji prikupljanja pomoći za obitelji s područja pogođenih poplavama na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

''Kada je došlo do ove strašne nedaće, svi volonteri i članovi Udruge su se privatno angažirali skupljajući odjeću, namirnice i potrepštine, no htjeli smo na neki način pomoći kao Udruga unatoč tome što i mi sami jako teško iznalazimo sredstva za naše djelovanje. S obzirom da Udruga posjeduje brojeve humanitarnih telefona i u Hrvatskoj (060 9999) i u Bosni i Hercegovini (17000), odlučili smo pomoći stavljanjem tih brojeva u funkciju pomoći stradalima od poplava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini'', izjavio je predsjednik Udruge Ivan Soldo.

Cjelokupan prihod ostvaren od poziva na oba humanitarna broja u mjesecu svibnju i lipnju bit će preusmjeren žrtvama poplava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Udruga posjeduje jedinstveni kratki broj humanitarnog telefona za područje cijele Bosne i Hercegovine. Poziv možete ostvariti iz bilo koje mreže birajući jedinstveni broj telefona 17000 čime donirate 2 marke za pomoć stradalima u poplavama.

Pozivom na broj humanitarnog telefona za područje Hrvatske 060 9999 donirate 6,25 kuna sa PDV-om.

Po završetku akcije, Udruga će javnost obavijestiti o broju poziva i prikupljenim sredstvima kao i njihovom utrošku.

Kopirati
Drag cursor here to close