Cazin

Kupuje sve novine da drugi ljudi ne bi vidjeli raspisani natječaj

Lifestyle / Putujte s nama | 27. 01. 2014. u 10:19 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Facebookom ovih dana kruži obavještenje o tome da misteriozni čovjek u Cazinu već dva tjedna kupuje sve primjerke jedne tjedne novine da bi natječaj za prijem uposlenika u Drugoj srednjoj školi u Cazinu vidjelo što manje ljudi.

- Sve bi bilo uredu da barem u školi daju uvid u potrebne dokumente da bi se mogla uredno predati natječajna dokumentacija, međutim, oni su nas odbili riječima "kupite novine na kiosku" - navodi se u obavještenju, uz opasku da je sumnjivo da je natječaj raspisan u tjedniku, koji  košta 2 KM.

Prodavač u jednom kiosku u cazinskoj ulici Trg Zlatnih ljiljana koji je htio ostati anoniman potvrdio je za Dnevni avaz da njemu nepoznata osoba u posljednje vrijeme pokupuje sve primjerke jednih tjednih novina nedugo nakon njihovog izlaska u prodaju.

U izjavi za Avaz Zlatko Topić, direktor Druge srednje škole, negirao je da se uvjeti natječaja nisu mogli vidjeti u školi.

- Natječaj je istog dana kada je objavljen bio i na oglasnoj ploči u školi. A što se tiče toga da netko kupuje sve novine, nije mi poznato. Također, nemam ništa s tim što je natječaj raspisan u tjednim novinama jer je za to nadležan školski odbor - kazao je Topić, dodajući da je u međuvremenu natječaj završen.

 

Kopirati
Drag cursor here to close